1 månad hemma

Idag var det 1 månad sen jag åkte hem från nyc, så sjukt vad tiden går. Kan nog varit den gråaste och regnigaste månaden i mitt liv haha.. Men fort har det gått ändå! December måste ju vara en av våra "kortaste" månader? Känns som jag varit hemma i en vecka typ, vilket ändå är positivt haha för det betyder ju också att jag varit ifrån F i en månad nu trots att det känns kortare. Det är verkligen ingen dans på rosor med distansförhållande, och den här tidsskillnaden är nog det jobbigaste faktiskt. Att alltid gå om varandra.

Planen var ju egentligen att jag skulle åka tillbaka till New York efter jul och innan nyår, men som det ser ut nu blir jag hemma ett bra tag till. Vi flyttar ju ut från vår lägenhet 31/12 och då flyttar F in hos en kompis i några månader innan vi (förhoppningsvis) får tillträde till en ny lägenhet. Så därför blir det lite svårt för mig att komma över dit om det inte bara är för typ en vecka. Så ja, det har varit rätt mycket i huvudet senaste veckan och det känns jobbigt att inte ha ett datum att se fram emot och räkna ner till. Men förhoppningsvis ses vi i januari/februari iallafall!! <3

Jag saknar faktiskt New York nu, men såklart mest för att F är där. Och för att solen verkar vara där haha, det har typ varit sol där varje dag senaste månaden. Snacka om att dom har mer soltimmar under året än vad vi har. Hade också varit så mysigt att vara där under julen, men men. Nu snöar det faktiskt här hemma så lite positiv får man vara haha :-) 

Gillar

Kommentarer