10 tips på midsommarklänningar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Min favorithögtid börjar närma sig - nämligen midsommar! Eller okej, det är väl ca 2 månader kvar, men ändå hehe. Lite måste man få drömma sig bort nu. Jag hoppas verkligen att vi allt börjar klarna upp sig till sommaren och att vi får träffa familj och vännerna. Midsommar är ju en högtid man verkligen vill spendera med släkt och vänner. Jag hoppas fortfarande att F ska kunna komma hem till sommaren även om jag just nu försöker ta en vecka i taget bara. Eller ja, en dag i taget snarare. Vi hade iallafall planer på att åka ut till Skärgården tills Franks kompis landställe och fira tillsammans ett gäng där som vi gjorde för två år sen! Men vi får som sagt se hur det blir det här året. Men vill ni drömma er bort som jag så har jag letat fram dom 10 finaste midsommarblåsorna:  

Klänning - HÄR

Okej vi börjar starkt med den kanske finaste klänningen jag sett? Snacka om en midsommardröm. Den skriker ju svensk midsommar i skärgården med snaps, dagg i gräset och dans in på småtimmarna när det börjar ljusna. Åh så fin den är! Tycker dessutom den passar hela sommaren och inte bara till just midsommar. Tänk att strosa runt med den här i Visby typ? 

HÄR / HÄR / HÄR

För er som gillar färg och mönster <3 Älskar färgerna här ovan, modellerna och hur glad man blir av dom! Själ uppmärksamheten från alla blomkransar i håret :-) Älskar hur avslappnade och sköna dom ser ut dessutom! Midsommar kan ju bli en riktigt lång dag med mycket lek och fix, så viktigt för mig är att ha på mig något jag känner mig bekväm i. Den till vänster har dessutom en magiskt fin rygg!

Blommig - HÄR / Ljusblå - HÄR

Ljusblått och vitt är somrigt för mig! Tänk dessa två med en stor krans med brudslöja i typ :-) Alltså blomman brudslöja haha. Den blommiga här ovan är i lite silkigt material vilket jag tycker var såååå fint. Älskar dom blåa och mintgröna blommorna till det vita. Hade matchat båda dessa med sandaler, slarvigt uppsatt hår och guldiga smycken. 

HÄRHÄRHÄR

Vitt känns ju också klassiskt och somrigt!!! Och då kan man ju också lägga mer krut på färger till kransen, någon fin väska i en pastellfärg eller ett par fina klackar/sandaler. Finns ju inte mycket som är vackrare än en helvit klänning till en brunbränd kropp och solblekt hår <3 Dom här tre ovan tycker jag är riktiga tiopoängare. 

Klänning - HÄR 

Åh om inte detta är sommar så vet jag inte vad. Vill gå runt barfota med den här klänningen hela midsommarafton, baka en jordgubbstårta och dricka bubbel. ��lskar den här gröna färgen och dom vita blommorna på :-) Så fin modell som man både känner sig bekväm och vacker i! Tänk till ett par bruna klackar/sandaler och lockigt hår! 

Gillar

Kommentarer