11.38

Inlägget innehåller en reklamlänk

Min klänning hittar ni på rea HÄR!

Hej bästa ni, hur mås det? Jag mår faktiskt väldigt bra och känner mig glad och pirrig. Varför kan ni läsa i inlägget under hehe :-) Igår hade jag iallafall en lugn och skön dag hemma där jag jobbade och städade lite. Den här klänningen är ny och jag gillar den jättemycket, så användbar och enkel. Den är i typ lite grövre linneblandning, älskar kragen också!

Förresten, kan ni inte hjälpa mig!! På övre bilden ser ni mitt kök och min matgrupp just nu, och det är ju väldigt kalt på den väggen just nu, det saknas liksom något. Jag har hittat en lampa jag ska ha över bordet men vill nog ha något på väggen också, och funderar på antingen en tavla/poster eller ett hyllplan likt detta (från Pinterest), men fast med bara en hylla där man kan förvara lite finare köksgrejer osv. Vad tror ni blir bäst?

På kvällen igår åkte jag hem till Mickans nya lägenhet för en taco-dejt! Vi lagade tacos fast på kikärtor vilket var supergott. Och titta bara så fint hon har fått det, hon flyttade ungefär en månad efter mig! Vi catchade upp lite och sen rörde jag mig hemåt vid 21-tiden efter en mysig kväll.

Idag är det redan torsdag! Jag tänkte gå och handla och göra lite ärenden och sen ska jag nog lägga mig i närmsta park här och sola lite. Det har ju inte varit sådär supervarmt senaste dagarna men tänker att i solen, i lä, är det väl lagom iallafall? Utöver det har jag inga planer för dagen! Hoppas allt är bra med er, kram <3

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Men så fin klänning 😍
nouw.com/mammatillthea
Amanda
,
Tror hylla blir mysigare och personligare än poster! <3
Therese
,
Testa vrida bordet och ha en typ kökssoffa eller liknande mot väggen kanske? 😊 och några fina tavlor/hylla ovanför
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Min dröm var verkligen att ha en kökssoffa haha, men det blir tyvärr alldeles för trångt 🥺🥺 men tack för tips!
nouw.com/tovewaldemar
Sandra
,
Hej! Vart har du köpt köksbordet? 😊
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Hej! Köpte det begagnat (ett gammalt Ikea bord) som jag slipat och vitbetsat 😊
nouw.com/tovewaldemar
Marielle,
Tycker absolut en hylla ovanför bordet. Har själv det och tycker det blir så mycket mer hemtrevligt och mysigare än en tavla! 😊
nouw.com/mariellenilsson