12 wanties

Inlägget innehåller reklamlänkar

Gud vad jag längtar efter riktig vår nu! Typ 10-15 grader och sol <3 Nu är det en sån mellanperiod där man typ är pepp på att bära tunnare kläder, men det är mer logiskt att dunjackan på sig för att det är så kallt haha... Jag går ALLTID in på pinterest när jag behöver outfit-inspo. Det funkar alltid :-) Här nedan hittade jag massor av bra-att-ha-plagg som är bra nödlösningar när man står där utan noll inspiration.

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Hur mycket snyggt? Älskar träningskläderna i den här grå/gröna färgen! Och hur fin är inte trenchcoaten, enligt mig den perfekta vårjackan. Såg faktiskt att solen ska göra comeback nu i veckan, och då hoppas jag på att kunna ta fram min egna trench :-)

Gillar

Kommentarer

ahljulia
ahljulia,

Jag vet att det är ett tag dit men tycker att du har så sjukt bra smak och hade velat ha tips med badkläder inför sommaren! Går direkt in på din blogg när jag behöver klädtips haha och just nu är jag i stort behov utav bikinis och baddräkter inför vår/sommaren, som passar antingen på stranden eller när man är iväg på spa. Bara ett förslag om du har dålig inspiration för tillfället. Ha det fint!


🥰

nouw.com/ahljulia
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Åh vad kul, tack snälla!! Ska absolut försöka få ihop ett inlägg 😊 Tack för tips!
nouw.com/tovewaldemar