14/1

Hej fina ni! Hur mås det? Jag mår väldigt bra tack! Här är lite bilder från senaste dagarna som har varit riktigt snöiga!! Men hur mysigt är det inte? Både igår och idag har det snöat på ett magiskt vackert sätt, liksom långsamma och fluffiga snöflingor hehe. Det gör mig lycklig <3 Något mer som gör mig lycklig är att jag äääntligen varit hos frisören och fräschat upp mitt hår. Jag har ju inte slingat eller gjort något med min hårfärg sen december 2019 för att jag bara velat låta håret återhämta sig. Det tycker jag verkligen att det har gjort, så idag var jag hos Angelica och hon la i många tunna slingor för ett naturligt resultat och sen klippte vi topparna lite. Hade inga bra bilder nu (får visa er sen!) men jag är såååå sjukt nöjd! Det är liksom inte förrän man väl varit hos frisören som man inser hur illa det var innan hah..

Jag var hemma igen vid 15-tiden och då gick jag direkt och handlade lite och har sen dess suttit och jobbat lite. Känns bortskämt att skriva att man blir trött av att vara hos frisören när det enda jag gjort är att suttit still, men känner mig ofta lite trött i huvudet efter att ha åkt kommunalt, varit social osv. Men men, ska köra på en timme till innan jag stänger ner för kvällen. Vi hörs snart igen!

Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,

Haha håller med, det är inte förrän man varit hos frisören som man inser hur illa håret har varit.. 😆

nouw.com/majanilssonlundstrom
tovewaldemar
tovewaldemar ,

Hahaha jaa.. 😂

nouw.com/tovewaldemar
LouiseEdling
LouiseEdling,

Dör så gullig liten vovve<3 Vad är de för ras?

nouw.com/louiseedling
tovewaldemar
tovewaldemar ,

Han är en cockerpoo 😍

nouw.com/tovewaldemar
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vilka fina bilder! Jag är precis som du och blir helt lycklig av sådant väder. Kul med en hårförändring med!! Ser fram emot att få se resultatet <3

nouw.com/agnesmathilda
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Men så söta bilder på vovven!

nouw.com/emiliaapetterssons