15 februari

Hejsan! <3 Mår ni bra? Med mig är det okej, jag har haft en dålig dag bara. Bilderna är från förra veckan när jag och Jossan sågs på en lång promenad med hundarna. Vi bor ju väldigt nära varandra nu när vi bor hemma hos mamma, så det är mysigt att kunna ses mera spontant! Hundarna fick träffas för första gången och dom gick också ihop så det var kul :-)

I helgen har vi varit en del i lägenheten och börjat måla! Eller ja, jag provmålar väggarna som vanligt haha.. Men vi satte iallafall äntligen igång och målade alla snickerierna i sovrummet! Trodde det var ett tråkigt evighetsprojekt men det gick faktiskt väldigt bra och var så kul. Speciellt när det blev sån skillnad och kändes så mycket fräschare på en sekund! Innan har alla lister, dörrar och snickerier varit riktigt smutsigt gulnade och det har verkligen synts hur fula dom var haha. Det blev verkligen så sjukt bra och jag är peppad på att fortsätta i dom andra rummen! Men ja, ni ser ju vilket kaos det är i lägenheten för tillfället. Hantverkarna håller på och bygger och har en hel del grejer, skyddat in hela hallen i plast osv osv, så just nu är det lite svårt att åka dit och göra saker.

Jacka - HÄR / New Balance sneakers - HÄR

Och tillbaka till min dåliga dag haha. Redan imorse när klockan ringde så kände jag bara att jag ville dra täcket över huvudet, vaknade verkligen på helt fel sida om man säger så. Vi skulle möta hantverkarna i lägenheten vid 8 för att gå igenom lite placering på lampor och det var också lite jobbigt just för att vi verkligen behövde ta beslut. Fattar inte varför jag har så sjukt svårt för att ta beslut, stora som små haha. Det liksom tar emot i hela kroppen och jag börjar liksom direkt tänka "eller? ska vi verkligen göra så?". Men men, det blir nog bra i slutändan ändå, men just idag är jag riktigt trött på den här renoveringen. Framförallt över att inte ha någon riktigt trygg punkt att kalla hemma, och inte behöva bo med allt nerslängt i en resväska.

Jag hoppas det känns bättre imorgon, jag får ta nya tag då. Antar att såna här dippar bara är en del i "renoveringsresor", och att man ibland tvivlar på sig själv, sina val och bara känner lite extra ångest kring allt. Tänkte stänga ner här nu och bara ta det lugnt ikväll, inte tänka för mycket. Hoppas allt är bra med er, kram!

Gillar