25% på ett helt köp

Inlägget innehåller reklamlänkar

Såg precis att Gina just nu har 25% rabatt på helt köp både i butik och online fram till 22/7. Så nice! Har samlat lite favoriter här nedan. Hoppas ni hittar något <3

HÄRHÄRHÄR

Hur sött är inte det här linnet i olika färger? Verkligen perfekta baslinnet att ha i garderoben. Gillar det beiga, men tror nog att det vita är min favorit. Vitt är ju så fräscht på sommaren! <3 

HÄRHÄR

Blev såå glad när jag såg dessa jackor som typ är identiska med min gröna jacka jag alltid har på mig, som ni frågar massa om. Min köpte jag på Gina för typ 5-6 år sedan nu och sen dess har dom aldrig fått in någon ny. Men nu såg jag dessa! Ser typ ingen skillnad på min, och dom är superbiliga!! Så passa på. Världens mest användbara jacka. 

HÄRHÄRHÄR

Måste även passa på att tipsa om mina absoluta favorittrosor som jag använt sen jag typ gick i 8an. Dessa är så sjukt sköna, och sitter så himla snyggt på rumpan. Halvstring är ju verkligen det mest smickrande haha.. Dom har fått in supermånga fina nya färger så som dess över! 

HÄRHÄRHÄR

HÄRHÄRHÄR

Och sen lite random favoriter som jag gärna hade velat ha!! Älskar den beiga jumpsuiten, och den svarta klassiska ribbade klänningen. Sen är ju tunna toppar typ det enda jag använder just nu, så det hade jag behövt lite påfyllning av! 


Gillar

Kommentarer