3 saker jag längtar efter

Nu känns det här kanske väldigt långt ifrån då det snöar ute, men någon dag i helgen eller nästa vecka tänkte jag gå ner och hämta upp mina sommarkläder! Fan vad jag längtar efter att kunna gå barbent och i öppna skor :-) Allt är ju så mycket lättare på sommaren och 100 ggr roligare att klä sig! Och känner man Sverige rätt kan det ju gå från att vara snöstorm till typ sommar på 1-2 veckor haha.. våren hinns liksom knappt med.

Nästa vecka har jag äntligen en frisörtid inbokad! LÄNGTAR! Mitt hår har vuxit ordentligt senaste månaderna och nu typ hänger det bara haha.. Så jag är lite sugen på att klippa av allt det slitna och fräscha upp det lite. Kanske klippa lite uppklippt eller så? Och sen definitivt göra det lite ljusare till sommaren. Har typ aldrig varit så mörkhårig som jag är just nu och visst är det fint, men tycker jag passar bäst med liiite ljusare slingor, så det liksom ser lite solblekt ut.

Vill nästan börja gråta när jag tänker på att resa haha.. Vad man saknar det. Att besöka favoritställen och upptäcka nya pärlor. Jag klarar typ inte ens att tänka på New York och nästa gång man får åka dit. Världens bästa stad. Längtar också efter att åka en weekend till Köpenhamn!!! Och till Kroatien! Och en stad jag verkligen hade velat åka till är Amsterdam under våren eller sensommaren typ!

Gillar

Kommentarer