4 favoriter här hemma

Inlägget innehåller reklamlänkar

Påslakanset - HÄR 

Det här är verkligen typ det bästa med vår lägenhet nu haha, alltså påslakanet. Det blir liksom sååå fluffigt, krispigt (hatar det ordet haha) och silkigt typ. Känns verkligen som att vi är på hotell varje kväll vi lägger oss i sängen. Sen tycker jag att det ser lika lyxigt ut som det känns också. 

Grytunderlägg - HÄR

Det här grytunderlägget pryder vårt matbord varje dag, trots att vi knappt använder det haha. Men tycker typ att det är en väldigt fin detalj att ha på bordet. Också en perfekt julklapp att ge bort, det kostar endast 129:-.

Puff - HÄR (finns i massa färger)

Den här puffen är så himla söööt! Just nu står den i vardagsrummet vid soffan, men vi har redan en puff där så jag är inte helt 100 på vart den ska stå. Den hade varit så fin att ha i vår garderob men tror kanske att det hade blivit trångt. Fin är den iallafall! Såg precis att det även är 20% rabatt på all sammet, så denna får ni till ett bättre pris just nu <3

Ask - HÄR

Den här har jag kikat på i typ 1 år nu, så jag är glad att den äntligen är min. Älskar såna här fina detaljer hemma, det är ju såna småsaker som faktiskt gör liksom huset hemtrevligt och ombonat. Tycker verkligen att den passar överallt typ, i badrummet, sovrummet, vardagsrummet osv. Också en perfekt julklapp att ge bort. 


Gillar

Kommentarer