4 tankar

- Har ni börjat planera sommaren än? Det stressar mig lite att det är juni om knappt 3 veckor. Jag har nog inte en enda plan för sommaren faktiskt. Jag åker hem 13 juni och är nog hemma under en månad minst. F åker hem några dagar efter mig och är i Sverige 10 dagar för semester. Då ska vi fira midsommar och förhoppningsvis göra något mysigt tillsammans. Vi pratar om att boka en natt på Steam i Västerås för lite avkoppling! <3 Annars hade jag gärna velat åka någonstans i Europa för solsemester, och även till Gotland. Vi får se helt enkelt! Som sagt känns det nästan fortfarande som att jag är iväg på semester och känner knappt att jag liksom längtar till något annat. Det ska bara bli skönt att komma hem lite! 

- Faaan vad vi är inne i Robinson just nu! Vi sitter så peppade varje söndag när nya avsnitten släpps på Cmore haha. Det är sjukt bra och nästan bättre än PH denna säsong. Jag gillar verkligen Klas och Linn, båda norrlänningar haha. Litar verkligen fullt ut på folk från Norrland har jag märkt haha, man får ju ett sånt lugn av dom. Vilka är era favoriter? 

- Jag och F pratade här om kvällen om att bo utomlands och hur det gått. Det sjuka är hur fort man vänjer sig, även om det är jättejobbigt ibland så får man nästan mersmak för det och vi tänkte på alla ställen man inte sett. Även om man är på semester i ett land så är det en helt annan sak att bo där. Jag vet inte om jag kan se mig själv "backpacka" eller åka runt på massa destinationer. Jag vill gärna landa, bli bekväm och lära känna ett ställa ordentligt för att kunna slappna av och njuta. Vi pratade om att det vore häftigt att testa något att bo i ett helt annat land någon gång i livet. Ett lugnare ställe. Kanske inte helt svårt att hitta i och med att vi bor i NY nu hah, typ en av världens mest hektiska och största städer. Hade gärna testat bo några månader på typ Bali (motsatsen till New York haha) eller i någon stad i Europa. Ett mer chill ställe helt enkelt! 

- På tal om att flytta ifrån Sverige ett tag, så har jag tänkt lite på en positiv sak jag märkt. Jag är expert på att jämföra mig med andra. Både när det kommer till det yttre, men också när det kommer till typ karriär och livssituationer. Det är rent ut sagt skitjobbigt. Men det har varit så skönt att bara liksom dra någon annanstans där mitt liv (och allt annat) ser helt annorlunda ut från vad det brukar. Jag är i en stad där jag inte känner en enda person, och det är typ så mycket lättare att bara vara. Jag kan se ut och vara precis som jag vill och det duger liksom, det gör det hemma med i för sig men där övertänkte jag så mycket. Svårt att förklara, det låter rätt luddigt.. Men jag känner bara att det inte riktigt finns samma press här på hur jag borde se ut eller vad jag borde göra. Det kan också ha att göra med att jag typ helt distanserat mig från alla events och det "livet" i Stockholm som jag tyckt varit ganska jobbigt på senaste. Väldigt skön känsla är det iallafall och jag hoppas det håller i sig.

Gillar

Kommentarer