4 Tankar

Senaste veckan har jag börjat mina mornar med varmt citronvatten. En stund innan jag äter frukost. Har läst massor om att det ska vara bra, och såg även på Ida Wargs youtube att hon gjort det. Det är bland annat bra för: Rikt på C-vitamin, det balanserar ph-värdet i kroppen, stärker immunförsvaret, detoxar, bra för din hy, piggar upp humöret och underlättar matsmältningen. Än så länge gillar jag det haha, men kan inte säga att jag känt någon stor skillnad än. 

Imorse beställde jag faktiskt hem Caias nya parfym! Jag har gått utan parfym här i New York senaste måmaden. Jag tog bara med mig en liten hit, och när den tog slut så har jag varken haft pengar eller lust att köpa en ny. Speciellt inte här där det är så dyrt. Men är faktiskt taggad på att testa den, har velat prova en ny nu ett tag. Jag hoppas dock den är lite lik den här och den här jag annars älskar. 

Just nu känns det faktiskt rätt bra att åka hem nästa vecka. Jag saknar vänner, min familj och vovven. Saknar faktiskt även lite mitt jobb som läggs lite på hold här. Är inne i ett bra jobb-mode just nu och det får gärna tuffa på när jag är hemma också så jag har tankar på något annat. Kommer ju sakna F olidligt mycket och det är klart att det är jobbigt att ha distans, men jag vet också att det är bra för oss och faktiskt är rätt mysigt. Man längtar efter varandra, face-timear och bara är gulliga mot varandra liksom haha <3 

Något jag också längtar efter är Sverige generellt. Jag är nog väldigt svensk inser jag när jag är här haha.. Men jag tycker att svenskar är väldigt trevliga (såhär i efterhand haha..), lugna och hjälpsamma. Här känner jag mig ofta som ett ufo och är det något jag tyckt varit svårt så är det att hänga med i det "sociala" och jargongen här. Många är otroligt trevliga, men också sjukt självupptagna, stressade och rätt hårda. Och man får verkligen lära sig att inte ta något personligt här haha, men det har jag inte riktigt än. Tar det fortfarande personligt om någon inte hälsar, håller upp dörren eller bara är dryg haha. Har också tyckt att det är sjukt jobbigt med att allt styrs av pengar här. Det ska dricksas hit och dit på mat, cafen, nagelsalonger, doormans osv. Till slut börjar man liksom tvivla på om folk är trevliga för att dom vill ha något av en eller om dom bara gillar en och är glada. 

Gillar

Kommentarer