4 tankar

1. Jag älskar att blogga och är så himla glad att jag ändå fortsatt med det ordentligt i nästan 10 år nu. Det är liksom en plattform som är min, och jag liksom kan göra min grej. Däremot så har jag kämpat med Instagram nu i flera månader och tycker inte att det är alls lika roligt. Och en stor anledning är nog för att det typ inte går lika bra längre. Jag känner sån otrolig prestationsångest, velar, övertänker, jämför och bara ser ner på mig själv. Mina inlägg syns inte för alls många längre, och följarantalet har helt stannat av om inte minskat. Jag vet att det bara är att skita i och bara köra på, men det är ju rätt sjukt att man tar sånt personligt och liksom börjar tvivla på sig själv ordentligt. Känner ni igen det? Typ bilder som jag är riktigt nöjd med, och sen när jag lägger upp så verkar det som ingen gillar det, då blir jag fan osäker och tänker "men var den så fin?". Näe, fy. Man vill inte bli påverkad men det blir jag, till 100% alltså. Jag hoppas att få tillbaka lite inspiration när jag är i NY och då ska jag verkligen försöka sluta övertänka utan bara lägga upp saker för min egna skull, och inte andras, för det känner jag att jag typ gör nu och det syns nog igenom. Saknar förut när jag la upp typ vad som helst, när jag åt något, en bild på Nelson, en selfie när jag hade en dålig dag osv osv. Känner bara att jag fastnat lite med vad jag vill lägga upp, och att det blivit ett "jobb" som ger mig ångest. 

2. Är det någon av er som kollar på Gift vid första ögonkastet? Jag kollar varje år och tycker att årets säsong är så jävla bra haha. Tycker att det är ett sjukt intressant program med väldigt äkta personer. Men jag tål tyvärr inte Jannica atm? Visst att hon kanske inte är dökär i sin kille och man förstår henne till en viss del, men tycker att hon är så nedvärderande mot honom och vill göra sig rolig på hans bekostnad för kamerans skull?? Tål inte det, hon säger typ något taskigt och sen tittar mot kameran och skrattar? Nej haha, jag gillar det inte och kollar gärna bort. Något jag däremot gillar och ser fram emot varje vecka är Hanapee's inlägg med en recension efter varje avsnitt. Så roligt, nästan bättre än programmet självt. 

3. Ihhhhh om 6 dagar exakt åker jag. Jävlar vad jag tjatat om detta, men det är ju typ det största som hänt i mitt liv på riktigt länge :-) Jag och F pratade länge i telefon igår om framtiden och blev helt pirrig av allt vi har framför oss. Tänk vad bra allt blev och att dom största sakerna i livet inte hänt än? Flytta utomlands, köpa lägenhet, förlova sig/gifta sig, få barn osv. Nu ska vi verkligen försöka njuta av varje dag och ta det här året som det kommer och skapa massa minnen. Haha, man hatar ju jobbigt kära människor men tyvärr är jag en av dom nu. Lovar att lugna mig när vi väl ses haha.. Jag landar på måndagen och dagen efter på tisdagen ska det vara 19 grader och stålande sol i New York. Nyp mig <3

4. På tal om barn och sånt där fint. Ni måste kolla på "Gravid vecka för vecka" med Vera Berg och hennes kille Tom. Jag har följt Tom och Petter's podcast länge och skrattar högt åt dom, men älskar det här forumet. Tycker det är så himla mysigt att titta på och dom är så genuina och roliga. Längtar efter nya videos haha.

Gillar

Kommentarer