5 punkter om livet och New York

1. Idag har jag varit här i två veckor. Och om typ en vecka är det maj. Vad hände med april och hela våren? Så sjukt vad tiden går fort. Sommaren är snart här! Men tillbaka till mina två veckor här, jag måste säga att förra veckan kändes mycket bättre och det är väl så att det släpper lite efter en vecka. Jag börjar verkligen uppskatta New York, och längtar inte hem lika mycket alls. Snarare försöker jag njuta av att vara här och inte ha så mycket måsten och se det här som en kort, annorlunda period i livet. Tänk vad vi kommer kolla tillbaka på det här och känna oss modiga :-) Det får jag påminna mig om när jag har en dålig dag. 

2. Jag har säkert massor av läsare som varit mycket i USA och kanske framförallt New York. Har ni något tips på vad som är bra att passa på att inhandla när man är här? Jag känner att jag fastnat lite och går typ bara in på H&M, Zara, Topshop, & Other Stories osv här så utbudet är ju samma som i Sverige fast dyrare. Har ni tips på butiker som är nice här? Och ska man passa på att köpa sneakers och smink här? Är det billigare? Ni får jättegärna komma med tips, känns som att USA alltid har varit dit man åker för att shoppa ordentligt, men jag har typ inte så bra koll längre. Inte för att jag ska gå LOSS under dom här månaderna, men vore kul att få lite tips och testa nytt! 

3. Och på tal om punkten innan med shopping så pratade jag och F i helgen om att kanske åka och besöka en outlet? För allt är ju så satans dyrt haha. Jag och min familj var på en när vi var här, alltså någon som låg en timme bort. Men minns inte alls något från det. Har någon av er något tips? Är det Woodbury Outlet som är den bästa?  Dom verkar ha sjukt många butiker och ligger bara en timme från stan så det vore roligt att göra någon dag om det är dåligt väder.

4. Jag är så glad att jag har min blogg när jag är här. Det hade känts sjukt tomt och läskigt utan det, haha. Det är liksom min lilla bebis, och i ett helt nytt land så är det ändå väldigt tryggt att ha den där jag liksom gör min grej. Förstår ni? Och sen är det väldigt skönt för mig att ventilera och skriva lite, oavsett om det är ytliga inlägg eller om jag längtar hem. Ni har varit sjukt snälla med kommentarer och fina ord här på senaste så det gör ju inte saken sämre heller :-) Och vad kul det kommer vara att kolla tillbaka på den här tiden!!! Ni får supergärna komma med förslag på vad ni vill se härifrån, jag har liksom all tid i världen och bloggar mer än gärna :-) 

5. Jag är är SÅ sugen på att köpa en ny kamera! Jag vet att det är väldigt kul med mobilbilder, och framförallt på Instagram. Men jag tycker själv det är väldigt roligt att se lite proffsigare bilder på bloggar emellanåt. En mix av det bästa typ. Jag har just nu en Panasonic Lumix Lx100 som jag gillar, men den börjar verkligen gå sönder och har strulat massor på senaste. Och sen tycker jag typ inte bilder blir så bra längre. Det är ju en investering för mig som har det här som jobb, så jag ska fundera på det och förhoppningsvis unna mig. Vill ju så gärna också ha riktigt fina, ordentliga bilder från New York också och inte bara ha kassa mobilbilder att se tillbaka på haha. 

Gillar

Kommentarer