5 saker jag ser fram emot i höst

Nu är det ju officiellt höst! Eller ja.. det är fortfarande över 20 grader ute hehe. Men vi rör oss fort mot höstmånaderna iallafall tycker jag! Höst tycker jag det är under typ halva september, oktober och november. Ni som följt mig länge vet säkert att jag inte riktigt är en höstmänniska, men jag börjar mer och mer tycka om den. Det är väl mest mörkret jag tycker är jobbigast. Har iallafall gjort en lista med saker jag ser fram emot med hösten: 

1. Tända ljus: Alltså detta må vara det bästa! Jag har typ inte tänt ett enda ljus under 3-4 månader nu men senaste veckorna har jag typ överdrivit för att ta igen haha. Att göra det mysigt hemma överhuvudtaget! Ta fram gosiga filtar, doftljusen och bädda sängen med tjocka duntäcken. Ja, ja ja! 

2. Krispiga höstpromenader under rödorangea träd: Hösten är ju faktiskt en helt sjukt vacker årstid (när det inte regnar och blåser) och det börjar jag typ uppskatta mer och mer ju äldre jag blir. Man får ju typ nypa sig själv när trädens löv ändrar färg till orange/röd. En solig höstdag slår ju fan det mesta. Måste ta många mysiga, långa promenader i höst. 

3. Mysa runt i kappor och stickade tröjor: Kommer verkligen sakna att gå runt i klänningar och tunna kläder, men wow vad man ändå ser fram emot att kunna gå i lite varmare kläder utan att svettas ihjäl. Ser nog mest fram emot att ta fram mina skinnbyxor, svarta kappan och alla stickade tröjor. Måste köpa några flera stickade, men det är verkligen mitt stora i-landsproblem under hösten, klarar inte av tröjor som innehåller ull haha. 

4. Myskvällar hemma: Livets liv! Älskar hemmakvällar, speciellt nu när jag trivs så sinnessjukt bra i F's (och min!) lägenhet. Vi har även börjat kolla på serien La Casa de Papel och det är ju väldigt härligt att ha en serie att se fram emot på kvällarna. Sen ser jag även fram emot middag med vänner över några glas vin!!

5. Fika, långa luncher och kaffe: Ser verkligen fram emot att gå på stan, och ta långa fikapauser. Läängtar efter chailatte och cappuccinos! 

Sen är det ju sällan höstarna ser ut sådär som på alla tumblr/pinterestbilder haha, men hur tråkigt vore inte livet om vi inte fick ha visioner i huvudet? Har ni något ni verkligen ser fram emot i höst? <3Gillar

Kommentarer