5 tankar

1. Jag behöver hjälp, haha. I New York levde mitt hår ett riktigt bra liv och det var länge sen jag kände mig så nöjd med mitt hår som då. Men senaste två veckorna har jag verkligen känt att det blivit torrt och känns slitet. Jag vill tro att mitt hår gillade att luften var så fuktig i NY, och här hemma är ju luften mycket torrare.. Skulle behöva klicka hem någon grym inpackning eller ett bra schampo och balsam. Har ni något bra tips? 

2. Men herregud vad jag längtar till Palma, semester och min pojkvän nu. Det är superjobbigt att vara ifrån varandra och mår typ illa av tanken på att det är 6 veckor kvar tills vi ses.. Usch, är verkligen inte mitt 100% bästa jag utan honom. Men det är ju nyttigt att få sakna varandra och tänk bara hur härligt det kommer bli när vi väl ses. Vi ses på Arlanda den 25e augusti och åker tillsammans till Palma för 1 veckas semester innan vi åker till NY tillsammans sen. Blir pirrig av bara tanken och världens beslut att ha en semester tillsammans direkt efter så lång tid ifrån varandra. Vi ska bo på ett nyöppnat hotell i Palma stad som heter Hotel Basilica. Det ser så jävla drömmigt ut, så jag längtar ihjäl mig nu :-)

3. Jag är så sugen på att gå på konsert! Det var så himla längesen jag var på en riktig konsert (om man bortser från Summerburst) och det är ju sjukt kul! Jag har tittat efter konserter i NY till hösten, men hittar tyvärr inget roligt.. Dröm hade varit att se Ed Sheeran en gång till eller Coldplay! Har ni någon rolig konsert framför er? 

4. Här om natten när jag inte kunde sova låg jag inne och scrollade på Zaful's hemsida och det slutade såklart med att jag klickade hem en bikini. Minns ni att jag beställde massa bikinis därifrån förra året, men det slutade med en flopp och jag typ kastade alla? Haha, att man tydligen inte lär sig. Men den var väldigt billig och superfin, så nu får vi bara hoppas på det bästa, vill ni att jag visar upp och recenserar den i veckan?

5. Jag tittade på Kenzas förlossningsvideo igår och oh my.. Jag vet typ inte vad jag ska säga. Den var ju så fin verkligen och fick mig att gråta floooder, men jag kan inte riktigt sätta fingret på om jag grät av rädsla eller för att det var vackert och starkt haha. En blandning typ. Jag är livrädd för en förlossning och det känns galet att typ alla är med om det minst en gång i livet. Jises, det känns sjukt långt borta samtidigt så häftigt och fint. Tyckte videon var väldigt äkta och fint, och det var väldigt gulligt att titta på Alex som såg så himla glad och peppande ut hela tiden! Har ni inte sett den borde ni göra det, ska försöka tvinga F se på den men han kommer väl bli livrädd haha.. 

Gillar

Kommentarer