5 tankar

Inlägget innehåller en reklamlänk

- Vi testade att beställa hem mat igår från Mat.se (obs ej samarbete). Är det något som tar oss mycket tid och energi så är det att handla. F jobbar till 19 varje dag typ, då möts vi ofta upp lite trötta och hungriga och ska handla innan vi åker hem och sen ska laga middag. Då blir det oftast att vi bara tar något vi är sugna på just då, och framförallt är det oekonomiskt. Igår kom maten iallafall och wow vad nöjda vi blev, känns som vi har sparat typ 6 timmar den här veckan på det hehe. Hela kylen fylld med 6 middagar för kommande dagarna, och dessutom fick vi 200kr rabatt eftersom att det var första gången vi beställde. Så värt! 

- Jag älskar hösten pga alla tv-program som går. Favoriterna just nu är Bachelor, Bonde söker fru och sen PH som tog slut igår då. Fick lite blandade känslor, det var ju fint att MOS gav hälften av pengarna till Rebecka (och att resten inte fick ett skit haha) men tycker ändå att det är ett svek att kasta kulan. Hade nästan varit bättre om Jennifer hade gjort det efter allt skit hon fått ta haha, men samtidigt tycker jag man vinner på att vara den schysta. Nu känns det nästan skönt att PH är slut, jag har verkligen stört mig på så mycket människor i årets säsong haha - nu slipper jag det! 

- Men på tal om program som går så måste ni fan kolla på Bonde söker fru (äääälskar att följa Susanna och hennes gulliga killar) och Bachelor. Man blir liksom glad av att se folk bli kära :-) och sen så är det drama på en mer lugn nivå. 

- Jag vet att det här kanske låter ytligt, men jag är så jäkla glad över att min hy äntligen har blivit bättre. Jag har ju skrivit lite om det innan, men jag har haft typ röda utslag vid näsan och munnen nu i ca 2 månader (sen hösten kom) utan att veta vad det berodde på. Jag testade verkligen typ allt, men inget hjälpte. Här om veckan hittade jag dock en salva jag köpte i Thailand när jag hade fått ett "bränn-sår", den ska vara mot typ psoriasis, utslag och irriterad hy. Och det hjälpte, efter typ 2 dagar var det bättre! Blev så glad. Sen har jag även bytt rutin med nya produkter utan massa parfymer osv som jag tror gjort det bättre också. Är helt kär i den HÄR oljan jag dränker min hy i varje morgon och kväll haha.

- Jag älskar verkligen att blogga och att få dela med mig av min vardag och tips, och att bara få skriva av mig liksom. Men jag känner att jag blivit lite lost i det här med att vara personlig/privat/eller inte alls. Kanske inte så mycket när det kommer till bloggen, men speciellt Instagram! Jag har tappat det totalt typ, och känner nästan att det inte är roligt att lägga upp bilder längre för att det blir typ "för ytligt" nästan. Måste verkligen klura på hur jag ska göra där. Här känner jag ändå att jag inte blir dömd på samma sätt, och liksom kan skriva av mig mer eller lägga upp fler operfekta bilder.

Gillar

Kommentarer