7 Bekännelser

Jag vill typ äntligen säga att jag har blivit ordentlig av mig! Hela mitt liv har jag varit rätt slarvig med plånböcker, tider, planer, mobiler och sånt där viktigt. Kan knappt minnas hur många telefoner jag tappat bort eller glömt. Men! Jag tror det har hjälpt mig lite, för nu är jag faktiskt väldigt ordentlig. Eller så är det för att jag jämför mig med F som är superslarvig när det kommer till plånböcker och nycklar haha..

Jag har i många år varit så sugen på att lära mig spela ett instrument. Drömmer ibland om att kunna spela piano, tycker lätt att det är de finaste instrumentet! Hur går man vidare med det egentligen? Haha. 

Jag tycker att det är otroligt viktigt med komplimanger och ger/får gärna flera om dagen. Att ge en komplimang är ju så enkelt och det kan verkligen göra ens dag, så jag förstår inte folk som snålar med det. Försöker verkligen tänka på det när jag träffar vänner, familj och Frank. Bara att säga att någon ser fin ut, har en snygg tröja eller är fin i håret. Eller djupare saker såklart. 

Jag känner mig typ som snyggast i träningskläder eller i ridkläder haha. Tyvärr rider jag ju inte längre, men det var sällan jag kände mig så fin som när jag hade ridkläder på mig när jag var yngre. Och när jag ser folk idag med ridkläder tycker jag att det är så snyggt. Älskade att ha stövlar, tighta ridbyxor, en jacka och tofs :-) 

Jag stör mig sååååå mycket på folk som är aggressiva och arga i trafiken haha. Det är tyvärr ett personlighetsdrag som går fet bort enligt mig. Nu kanske jag inte ska säga så mycket eftersom jag inte själv har körkort, men jag förstår inte folk som pekar finger, skriker och lackar i trafiken dagligen. Måste ta så sjukt mycket energi? Och framförallt tar det energi att sitta med en sån person i bilen. 

Jag kan lätt bli rätt osäker när det kommer till vänskapsrelationer snarare än relationer med en pojkvän eller killar. Jag vet inte varför, men att träffa nya tjejkompisar är typ svårare för mig och jag blir rätt osäker på hur jag är, vad jag skriver och hur jag uppfattas. Så ska det absolut inte vara och det är något jag försöker jobba med :-) 

Jag är besatt av flyttvloggar och att se när folk inreder och flyttar till nya hus/lägenheten! Vet inte varför det är så himla kul och typ satisfying att se saker packas upp, väggar målas osv haha.. Just nu älskar jag Ellen Färnströms flyttvloggar, tycker att hon gör dom väldigt bra och det är kul att dom renoverar hela deras lägenhet! Väntar spänt på att hon ska släppa nya videos.

Gillar

Kommentarer