7 bekännelser

- Jag har väldigt svårt för ögonkontakt. Tycker att ögonkontakt är sjukt intimt och undviker gärna mer än 3 sekunders ögonkontakt haha. Framförallt svårt är det med främlingar såklart men flackar ganska mycket med blicken oavsett tror jag. Sen tycker jag också att det är sjukt fint med ögonkontakt också, det ger ju väldigt mycket. Tittar F in i mina ögon länge så blir jag helt knäsvag alltså. 

- Jag känner alldeles för mycket medlidande för mitt eget bästa. Lyssnade på Alice och Biancas podd och kände igen mig så mycket i en sak som dom sa. Jag har SÅ svårt att skilja på medkänsla och medlidande. Jag påverkas sjukt mycket om något händer någon annan eller liknande, jag lider liksom alldeles för mycket med folk och det kan ge mig sån tyngd över axlarna för något jag inte ens kan påverka eller har något att göra med. 

- Jag tycker att det är väldigt roligt att laga mat! Det här är verkligen inget jag alltid tyckt, men sen jag flyttade hemifrån så har intresset för matlagning växt och det var ju bra timing :-) Sen ska jag inte säga att jag lagar värsta avancerade maträtterna eller planerar framåt, men jag njuter rätt ofta när jag lagar mat. Speciellt själv när jag får göra allt som jag vill och i min takt haha. F får skära grönsaker och hacka lök, sen är jag nöjd. 

- Jag har extrem scenskräck. Fyfan alltså, vilket handikapp det här är. Jag tyckte att det var så jobbigt i gymnasiet med redovisningar och skolkade ofta dom dagarna. Nej, får verkligen svettningar, blir röd och liksom ser svart. Fasar för den dagen man typ ska hålla tal på sina kompisars bröllop eller något haha. En gång i skolan tog jag faktiskt med mig en flaska med "saft" på föreläsningen när det i själva verket var vitt vin. Inte mitt stoltaste ögonblick men det var min bästa redovisning lol. 

- Jag är ofta alldeles för snäll i många sammanhang. Ta inte med mig på ett möte om ni vill förhandla lön eller sätta ner foten!! För jag går fan med på allt och vill aldrig vara "till besvär" haha.. Jag är inte konflikträdd, men jag har svårt att liksom tro på mig själv och vad jag är värd och vad jag behöver liksom. Kan vara allt från jobbmöten till saker med kompisar. Jag säger ofta ja till för mycket. 

- Jag är otroligt dålig på att stänga luckor och skåp. Något av det F stör sig på mig här hemma. Öppnar jag typ en låda och tar en tröja så stänger jag sällan, eller om jag tar kryddor från skåpet i köket. Min mamma är exakt likadan och hon har en teori om att vi är känsliga för höga ljud när man stänger luckor och sånt haha. Kan stämma.  

- Jag tycker inte om att prata pengar. Alltså jag är väldigt insatt när det kommer till mina egna pengar. Jag tycker att det är kul att spara, räkna, göra budgets osv men att prata högt om det kan ge mig lite ångest. Konstigt kanske, men jag är väl väldigt svensk där. 

Gillar

Kommentarer