7 bekännelser om mig

- Jag har grov telefonskräck. Alltså fortfarande. Har nog faktiskt haft det så länge jag kan minnas. När jag var liten vågade jag aldrig ringa hem till mina kompisar och fråga om dom ville leka, mamma fick alltid göra det haha. Nu vågar jag knappt ringa sushin och beställa mat. Självklart kan jag prata med vänner och familj, men föredrar ändå sms.

- Jag har lite svårt för att stänga luckor och skåp och sånt och bryr mig inte om dom står öppna. Min mamma har en teori om att jag inte gillar ljudet när man stänger skåp, toasits osv haha. Hon är nämligen likadan. Frank håller på att bli galen på min garderob när jag stänger luckor och kläder hänger ut lite, tror det kliar lite i hans kropp hehe :-) 

- En annan lat-grej jag har är att jag ofta kollar posten, tar ut det som ligger där men tar endast med mig det som är intressant. Resten lägger jag tillbaka haha... 

- Jag kan nog vara världens tråkigaste att spela spel med, för jag är verkligen ingen tävlingsmänniska. Självklart är det kul att vinna, men det är liksom inte det enda jag vill. När jag förlorar bryr jag mig verkligen inte haha.. Det kanske är en bra egenskap ändå. 

- Jag har aldrig direkt varit kinkig med mat, men jag har heller aldrig velat testa speciellt mycket nytt. Men i och med att jag gått på en del events senaste åren så har jag fått testa sjukt mycket nya saker, och liksom blivit "tvingad" till det. Oftast är det saker jag kanske aldrig hade beställt själv om jag var på restaurang men det är ju nästan alltid goda saker, så då blir man glad :-) F har även fått mig att vilja testa massor av nya rätter. Tex sushi, som jag numera är besatt av! 

- Jag älskar nyhetsmorgon och framförallt programledarna. Speciellt Soraya, Jenny Alvesjö, Anders Pilblad och Jenny Strömstedt. Okej det var typ alla haha. Men dom känns som så trygga och lugna personer man vill ha i sitt liv. Älskar deras småprat.

 - Jag och F har typ inte kollat på en hel film/serie på ett år nu. Det blir liksom aldrig av, varje kväll går så jäkla fort och vi hittar typ ingen vi fastnar för ordentligt. Han somnar efter 10, vi blir uttråkade osv haha. Mest hans fel kanske :-) Men rätt sjukt faktiskt haha, vi får bli bättre på det där. Tänk vad vi missar (eller inte missar haha).

Gillar

Kommentarer