8 saker jag ser fram emot

- Min sista vecka i NY innan jag åker hem för sommaren: Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag åker hem till Sverige för en sommar där. Jag ska försöka njuta till max av dom här dagarna här, för jag tror verkligen att jag kommer längta tillbaka. Kommer ju tillbaka, men efter någon månad tror jag. Det ska iallafall vara över 25 grader här framöver, så härligt! Lite NY sommar innan svensk sommar. 

- Ta promenader med Nelson: Åh vad jag saknar min lilla lurv <3 När jag kommer hem ska jag ta med honom ut på många promenader, bara han och jag utan telefoner eller andra störningsmoment. Vill bara ge honom all min uppmärksamhet och krama honom massor! 

- Midsommar: Förstår ni att det är typ 2,5 vecka kvar till midsommar? Det är ju helt galet! Vi ska förmodligen fira det med samma gäng som förra året, men denna gång ute på Ekerö hos en kompis. Hoppas bara på bra väder! Håller liksom på att kolla klänningar redan hehe.. Ska iallafall bli så roligt. 

- Hänga med vänner: Jag längtar efter mina vänner nu! Längtar efter att hänga, dricka vin på uteserveringar, strosa på stan och bara prata om allt och ingenting <3

- Steam Hotel: Jag åker ju hem 3 dagar innan F, han är hemma drygt en vecka och jag ca en månad. Vi ville passa på att göra något ordentligt mysigt, så vi har bokat ett dygn på Steam Hotel för bara 100% avkoppling. Älskar det hotellet, framförallt på sommaren. Det är en perfekt liten roadtrip på 1 timme bort från Stockholm haha. 

- Träffa familjen och mysa hemma: Saknar mamma, pappa och min bror nu. Dom är nog dock stolta över mig som varit borta i över 2 månader, så hemmakär som jag är haha. Men längtar efter middag och bara lugnet över att vara hemma hos mamma.

- Stockholmshäng: Jag och F har redan bokat resturangbesök under veckan han är hemma. Både på Broms och på Supper som är två stora favoriter. Det ska bli så jävla nice alltså haha :-) Längtar efter varma ljusa sommarkvällar! 

 - Boka en resa tillbaka: Jag längtar tills jag bokar en resa tillbaka hit, ja trots att jag inte ens åkt hem haha. Men får lite panik av att F ska åka tillbaka, utan att vi vet när jag kommer. Dör av saknad bara jag tänker på det. Så jag hoppas jag kan boka det inom kort, så jag vet lite mer hur sommaren ser ut.  

Gillar

Kommentarer