Always in my make up bag

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag skriver väldigt sällan om smink nu för tiden, men det är typ för att jag ärligt talat inte är så intresserad av smink längre. Förut älskade jag att testa nya produkter och sminka mig, men nu håller jag mig till det jag gillar och det får gärna gå så fort som möjligt haha. Tycker egentligen inte om känslan av typ sminket på ansiktet, så därför försöker jag hålla det så lätt som möjligt när det kommer till hyn. Sminkar mig max 2 gånger i veckan! Dock har jag fått sjukt mycket frågor från er och på instagram om vad jag använder för smink så här kommer ett inlägg med det som jag använder varje gång jag sminkar mig, oavsett om det är till fest eller vardags. Är det till fest maxar jag lite med highlighter och ögonskuggan! :-) 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR

Det här är väl det jag använder till ansiktet när jag sminkar mig. Foundation använder jag inte alltid och när jag gör det tar jag bara ytterst lite, men denna från Lumene ger ett lätt och naturligt resultat! Sen måste jag slå ett slag för nummer 3, ett wonder powder från Make Up Store, jag har skrivit om det förut men det är så jäkla bra. Det är ett mineralpuder som ger så jäkla snygg finish och glow på huden, samtidigt som det blir jättenaturligt. Jag har färgen Gobi som tyvärr är liiiite för mörk nu på vintern men funkar bra om jag har BUS.   

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

Till bryn och ögon är dessa mina all time favoriter. Ögonskuggspaletten från The Balm har jag använt i flera år nu och den hänger fortfarande med. Perfekta matta ögonskuggorna, och dom är så pigmenterade! Mascaran är också typ den bästa jag testat än så länge och då är jag jäkligt kräsen. Men denna är GRYM om man vill ha långa och separerade fransar. 


Gillar

Kommentarer