Äntligen fixat håret

Inlägget är ett samarbete 

I morse vid 9 hade jag äntligen frisörtid! Så jag var uppe rätt tidigt och tog mig ut i kylan och åkte mot salgonen Runt Hörnet som ligger vid St Eriksplan. Supermysig och fräsch salong. Frisören var faktiskt helt ny för mig, men det var gulliga Cassandra som tog hand om mig. Följer henne på Instagram och det var så jag hittade henne, hon verkade så duktig, framförallt på blont hår som mitt! 

Före! Guuuula ränder överallt haha, fy fasen vad ojämna slingor jag har haft och framförallt har hela mitt hår känts väldigt varmt och gult i tonen vilket jag ogillat. Och topparna är ju bara sorgliga haha.. Men trots att jag inte klippt dom på över 1 år så tyckte Cassandra att dom såg rätt bra ut och att håret kändes väldigt friskt vilket gjorde mig glad. Har ju verkligen försökt ta hand om det på senaste för att få det starkare. 

Vi (eller ja, inte jag haha) började med att lägga i lite ljusa slingor för att jämna till det. Cassandra körde på någon teknik där man tuperar håret och sen penslar på som bayalage. Blev väldigt braaa iallafall, och det får ni se längst ner i detta inlägg. 

Jag passade på att mysa med hennes gulliga valp som var en liten salongshund. Gos! Efter slingorna så la vi i en kall beige/sandfärgad nyansering för att få bort det gula och göra håret lite mörkare och ja, mer beigt och jämnt. Tycker alltid att tiden går så långsamt hos frisören med alla dessa steg. Men denna förmiddag sprang iväg, antingen jobbade hon fort eller så pratade vi bort tiden hehe. Så kul när man klickar bra med frisörer, man sitter ju ändå där i typ 3-4 timmar :-) 

Efter!!! Alltså wow, jag har typ aldrig varit såhär nöjd någonsin efter ett frisörbesök. Cassandra visste precis hur jag ville ha det, och man blir ju så glad när frisörer verkligen lyssnar på en och gör det bättre än vad man kan tänka sig. Dom gula ränderna är helt borta och istället har jag en så fin sandig ton i hela håret. Viktigt för mig var att behålla min egna bottenfärg så det gjorde vi, perfekt när man vill slippa utväxten. Åh, är så glad och nöjd alltså!

Jag är så glad att jag gick till Cassandra på Runt Hörnet, så lyxigt att bli bortskämd en fredag och få känna sig lite fin. Ni borde verkligen kika in hennes Instagram @juvashairstyle där hon uppdaterar med massa proffsiga och fina före/efterbilder. Där hittar ni även mer info om hur ni bokar tid hos henne <3


Gillar

Kommentarer