Årsresumé del 1

Januari startade med att jag åkte till Hamburg tillsammans med Elin (som jobbade på Devote, numera med Margaux) och Schwarzkopf för att agera hårmodell :-) Vi var där i ca 3 dagar och en av dagarna gick åt till att sitta modell där jag fick håret fixat såhär fint!! Efter fick jag även gå catwalk inför ett x antal människor, första gången någonsin och fy vad nervöst det var haha...

Jag och Amanda hängde mycket i Sofias lägenhet där vi 3 hade mängder av myskvällar med mat, gott och tjejsnack. SÅ mysigt. 

Under en dag i januari så åkte jag till Köpenhamn tillsammans med Essie för en workshop. Minns inte så mycket mer än att det var riktigt stormväder och direkt när vi landade så blev det världens snökaos.

Varför är det alltid kallare och mycket mer snö efter jul än innan? Januari och februari är 2 riktigt kalla månader. 

Jag hade ett samarbete med Swebus och Kungsberget så jag och Bianca åkte upp 2 dagar och åkte skidor. Såg mysigt ut på bilderna, men kan säga att skidor inte är min grej efter det haha.

Titta så vackert det var!

En milstolpe i mitt liv! Jag tatuerade mig för första gången och gjorde denna lilla våg som jag fortfarande tycker är sååå fin trots att jag knappt ser den haha. 

Vass och Essie bjöd in till ett Afternoon Tea som var drömmigt! Kan det kanske varit ett av årets bästa event? 

Min alla <3 dag spenderades med denna bönan. Vi åt middag och kollade på 50 shades of darker och skålade för att vi var singlar! :-) 

Jag började gå ut massor! Två av mina närmsta vänner blev singlar under början på året så vi hade kul och gick ut nästan varje helg. 

Grammis pre-party!

Hade låååångt hår, men som ni ser var det slitet som fan och jag behövde kapa en del. Jag längtar till den dagen jag skriver en årsresumé och varit nöjd med mitt hår under ett år, haha. 

Fick hem ett bud... Som innehöll detta. Alltså jag och Bianca fick en chock haha. 2 biljetter till PARIS tillsammans med Glossybox. Kommer aldrig slänga dom där biljetterna. 

Så i början på april var vi ett stort gäng blogg-tjejer som åkte dit och hade 3 intensiva men fantastiska dagar. Kommer alltid minnas detta! Vill verkligen tillbaka till Paris <3

Bara någon dag efter jag kom hem från Paris så opererade jag min fot. Ni är många som frågar om min operation, och jag har skrivit ett helt inlägg och dagen/operationen HÄR! Är iallafall så himla glad att jag gjorde operationen trots att jag var livrädd och hade så ont efter. 

Utekvällarna fick bli sena myskvällar med tjejerna <3

Hade bloppis!

Såhär fick jag gå runt hela mars och jävlar vad trött jag var på den där skon haha. Foten var alltså för svullen för att kunna gå ner i en vanlig sko. 

Slutet på mars bjöd på härliga vårkänslor! 

April var en väldigt bra månad för mig men den startade på allra sämsta sätt. Stockholm utsattes för en terrorattack på Drottninggatan den 7/4 som skakade mig rejält. Fy, kan fortfarande tänka mycket på det när jag går runt den gatan. Men trots attacken, fan vad mycket kärlek Stockholm visade.

Dagen efter attacken åkte jag in vemodigt till stan och träffade F för första gången <3 Kommer alltid minnas datumet för att det var dagen efter. Vi drack drinkar på Supper och tog sen en promenad förbi Drottninggatan och alla blommor på natten. Så fridfullt och fint. 

Hela Stockholm blommade <3

Åkte över en dag till Berlin tillsammans med Hunkemöller! Vi hängde på ett superhärligt event hela dagen för att fira lanseringen av Doutzen Kroes badkollektion. Innan vi åkte hemåt fick vi även en privat intervju tillsammans med henne. Inte alla som har intervjuat en VS-supermodell haha..

Glass-premiär hos Magnum! 

Jag och Bianca åt en riktigt härlig lunch på Vau De Ville och vårkänslorna bara sprätte i solen. Älskar våren!!!!

Köpte den här färgklicken som fortfarande är en stor favorit <3

Och till sist åkte jag till Köpenhamn med Lancome och några andra bloggare. Vi myste runt, hängde på Lancomes lanseringsparty och hade en av årets galnaste utenätter på Arch haha. Det kommer man sent glömma men oj vad roligt vi hade! Är fortfarande kär i den här klänningen från Nelly! <3

Gillar

Kommentarer