Årsresumé del 1

Åh vad det är roligt att ha en blogg alltså, tänk om 10 år - då kan jag eller mina barn kolla tillbaka på allt jag gjort i mitt liv. Där jag dokumenterat varje känsla och detalj. Det blir ju liksom en slags dagbok med bilder :-) Tycker iallafall att vi går igenom lite hur 2018 sett ut för mig, och vi börjar med första kvartalet <3

Jag och mamma åkte ut till Notholmen långt ut i Tyresö för en mysig vinterpromenad! 

Åkte till Steam ett dygn för ett event, ett väldigt lyxigt sådant :-) Det var så mysigt att ligga där mesans snön föll utanför. Vill verkligen dit igen så snart som möjligt gärna, det hade varit så härligt! 

Invigde blåa jeansen för "våren", haha. Varför tror man alltid att det typ är vår i januari? 

Jag och F checkade in på Yasuragi! Det var vår julklapp till varandra och det kan varit det bästa någonsin, så skönt att bara få stanna upp mitt i januari och bara ta det lugnt. Minns även att vi lyckades pricka in typ finaste vinterdagarna också men världens snölandskap utanför. Det var magiskt och så himla avkopplande! 

Andrea höll i en fin lunch för att fira sitt kollektionssläpp! 

Jaaa, det var ju absolut inte vår ute haha. Men så vackert!

Älskade den här jackan från Bikbok! Ska nog försöka leta fram den, så fin ju? 

Alla <3 dag, och jag blev bortskämd med både en mysig dag med Bianca och sen en lugn hemmakväll med F som även hade köpt rosor. Gulligt! 

Jag och Bianca åkte till Köpenhamn för ett tjej-dygn. Vi hade två soliga (men sjukt kalla) dagar i Köpenhamn där vi bara åt gott, shoppade massa och strosade runt.

Väl hemma igen hade vi en bloppis! Och det var nog sist jag faktiskt hade en bloppis. Skulle behövt det nu! 

Var på en stor YSL-fest som hölls i Stockholm.

Jag var tydligen ute rätt mycket i början på 2018, blev mycket drinkar och sena nätter. Usch, kommer typ bara ihåg när jag lyckades supa bort min telefon och glömde den i en taxi. Som tur är så fick jag tillbaka den dagen efter haha...

I början av mars åkte jag och F till Thailand i två veckor och hade verkligen livets resa. Åh, vad jag längtar tillbaka till värmen alltså. Det var en helt perfekt resa där vi bara fick tid för varandra och för att ta det lugnt. 

Väl hemma igen var man lagom brun och fräsch....

Alltså verkligen brun haha. Och blond! 

I mars blev det även uteserverings-premiär! Hur härligt? 

Började april med att äta tapas på Spanjorskan med Amanda och Sofia. Woow vad gott det var alltså! 

Självklart måste man gå förbi Kungsan här i Stockholm för att titta på körsbärsträden <3 Det är sen gammalt. 

Lovisa släppte en kollektion för Bubbleroom och bjöd in till en så himla fin lunch där vi bara åt, åt och åt. Dreglar bara jag ser bilden ovan haha..

Och vet ni? i april gick jag och F på vår första visning tillsammans. Det var verkligen en speciell känsla, det kändes liksom väldigt stort :-) Dock la vi det på is för att annat kom i mellan, men en flytt under 2019 blir det iallafall! 

Shoppade massor utav vårkläder. 

Var även på ett fantastiskt fint middagsevent ute på Rosendahls Trädgård. Saknar när det var såhär ljust ute klockan 8 på kvällen haha.. Men visst var det fint? 

Strosade runt på stan med mamma och vovven. Vi hade en heldag tillsammans där vi shoppade, åt lunch och gick på Fotografiska. 

Ett av mina mest minnesrika event jag varit på under 2018 var lätt det här. Loreál bjöd in ett gäng influensers tillsammans med deras mammor för att åka ut till Nynäs Havsbad. Tror mamma uppskattade det jättemycket och det var roligt att hon fick hänga med mig på "jobbet" haha. Vi fick iallafall en jättefin vårdag där solen gassade på ordentligt. Vissa badade i havet, men jag höll mig till poolen. Tror till och med att man fick en liten bränna. Ett väldigt härligt dygn iallafall! 

Sen var typ sommaren igång och dom tunna kläderna åkte fram! Alltså i slutet av april var det ju verkligen typ sommar ute <3<3 Nästa del av årsresumén kommer i helgen eller nästa vecka. Kram <3


Gillar

Kommentarer