Årsresumé sept-dec

September var en extremt varm höstmånad, egentligen var det typ fortfarande sommar. Så lyxigt! Det blev några dagsutflykter till Drottningholms Slott för att suga in det sista av sommaren. Titta bara så fint och grönt det var :-) 

Kunde fortfarande gå runt såhär, barbent <3 Gillar verkligen den här outfiten. 

Mickan (en nyfunnen vän detta år) fyllde 24 och bjöd in till en middag med massa shots och drinkar. Så trevligt var det!

Åt lunch på Bianchi i Stockholm, som är ett perfekt ställe om ni gillar italienskt och inte vill gå till typ Vapiano.

Röstade för andra gången i mitt liv! Just då kändes det superviktigt, men just nu är jag så trött med hela politiken i Sverige så kunde typ knappt bry mig mindre..

En tidig höst-outfit. 

Jag och F gick på visning och hittade en lägenhet vi båda gillade suuuupermycket. 

Och en kväll gick vi på fotbollsmatch när Sverige mötte Turkiet! 

Saknar att kunna sitta ute på uteserveringar </3

Och så kom hösten. Jag och F hängde med min mamma ut till Ulriksdals slott och strosade runt en lördag i den varma höstluften. Det var sååå vackert där med alla orangea träd. 

En kväll hade vi myskväll och köpte absolut allt vi var sugna på. Drömmen haha. 

Fan vilka fina årstider vi haft det här året ändå!!!

Ett av mina bästa minnen under den här hösten är när jag åkte till Köpenhamn i mitten av oktober för att möta upp F som var där på jobb. Han mötte mig på flygplatsen på rosor <3<3 Sötaste. Sen hade vi bara världens mysigaste resa där vi bara åt åt åt gott och drack vin hela dagarna haha. 

Jag blev bjuden till Tromsö med Essie och ett gäng andra influensers från hela världen. Här ovan har ni gänget från Svedala :-) Jag kan nog våga säga att detta är en av mina bästa resor, någonsin haha. Det var så annorlunda och vi fick se en helt fantastisk natur jag aldrig upplevt innan. Vi åkte ribbåt, badade jacuzzi i solnedgången, fick se norrsken osv. Magiiiiskt är rätt ord. 

Oktober avslutades med en övernattning på ett hotell där Glossybox höll i ett event. Vi fick sova kvar och F kom och gjorde mig sällskap. Mys! 

November var inte den bästa månaden för mig. Min pappa blev sjuk, jag kände mig väldigt nere ofta, hade dåligt med inspiration, mina utslag blev värre osv. Nä, det var lite jobbigt tyvärr och jag fotade faktiskt inte alls speciellt mycket, så den här månaden har jag inte så mycket att bjuda på.

Var iallafall på en lunchdejt på Broms med F. Gå dit och ät deras köttbullar, punkt. 

Första snön kom och det gjorde mig väldigt glad. 

Var och åt middag med Amanda och Sofia på Bouqerian, vattnas i munnen bara jag ser detta. 

I slutet av november och början på december åkte jag med en PR byrå här i Stockholm till Tel Aviv för att se Israel! Vi hade en guide med oss och fick verkligen se allt från Döda havet, dom gamla städerna, Jerusalem, nattlivet i Tel Aviv osv. En fantastiskt bra resa som jag är så tacksam för. Det är alltid roligt att få upptäcka ett nytt land och så välbehövligt att komma iväg till lite värme. 

Jag och F hade livets dejt på Supper. Min nya favoritrestaurang i Stockholm, vill verkligen dit snart igen haha. 

Var på julmarknad i mina gamla hoods, Sköndal, och fick massa julkänslor! 

Och sämre blev det inte direkt när snön kom! Alltså woooow vad fantastiskt vackert det var där första dagarna, helt orört. 

Sen blev det äntligen julafton. En vit jul <3 Den spenderades med både min och F's familj, och jag kände mig helt fylld på kärlek efter den. Så mysig dag!

Det har varit ett bra år, men jag ser sjukt mycket fram emot 2019! Bara några dagar kvar. Det kommer hända så mycket det här året att jag blir helt pirrig bara jag tänker på det. Jag skaaaa berätta!! 

Gillar

Kommentarer