Att välja soffa

Inlägget innehåller reklamlänkar

Mitt största köp till lilla lägis blir en ny soffa! Därför får jag lite extra press på mig här, och vill verkligen välja rätt. Det är ju ganska lång leveranstid på soffor så det måste jag inhandla nu i veckan. Imorgon ska jag förbi lägenheten och mäta, är faktiskt lite spänd :-) Den var ju stylad innan och nu har dom tömt den, så det ska bli roligt att se den tom i dagsljus! Efter det är nästa steg - en soffa! Här nedan har jag listat mina kandidater som jag är sugen på och velar mellan. Har ni någon favorit (eller något helt annat tips!) får ni gärna hojta <3

Vesta soffa - Posh Living

Den här soffan står nog högst upp på min lista.. Den har jag kollat på i flera månader men dock inte sett den irl haha. Jag hade nog aldrig vågat köpa en soffa utan att testa den, men ska som sagt ta mig till butik i veckan för att få en riktig uppfattning. Den här soffan finns i massor av olika storlekar, färger och material, så det kommer isåfall med allra största sannolik bli i en mindre modell, och utan divan! Älskar att den känns så rejäl och och sen gillar jag verkligen färgen och det linneblandade stentvättade tyget. Det enda negativa är att tyget inte är avtagbart vilket skrämmer mig lite som har hund hehe. 

Harper Soffa - HÄR 

Den här soffan tycker jag också ser sjukt mysig ut, den är dessutom rätt djup med ett sittdjup på 100cm. Just den här ovan är i ett manchestertyg och det går helt bort, men i butik ska det finnas med färg/materialval. Gillade dock den här färgen! Och att den har lite högre ben så man lättare kan komma under och dammsuga. 

Posh Petito - Posh Living

Och så har vi den klassiska Posh Petito från Posh Living! Den här tycker jag är så himla fin, och är dessutom känd för att vara riktigt skön!! Den här är i samma material och färg som den högst upp. Finns också i flera storlekar, men tror nog att denna 3-sits är det "största" jag kan köpa. Tyget är dessutom avtagbart vilket är ett plus. Enda jag är orolig för är att den ska "säcka ner sig" och att man alltid måste gå och puffa upp den haha.

Har ni någon favorit? 

Gillar

Kommentarer