Augusti för ett år sedan

Har ju gjort några såna här inlägg innan och dom verkar ni gilla, så vi kör på ett sånt igen! :-) Såhär såg augsti ut förra året! Hade faktiskt en väldigt härlig och händelserik månad nu när jag tittar efter. 

Började månaden med att köpa dessa sneakers som jag fortfarande är lika kär i. Visst är det en härlig känsla när man hittar ett plagg man verkligen gillar och inte tröttnar på. Händer inte så ofta haha, men detta är ett sånt köp :-) Dom kommer ifrån & other stories men finns tyvärr inte att köpa längre. Dock har dom fått in ett par liknande i flera fina färger som ni hittar HÄR! <3 Älskar dom ormskinnsfärgade och dom gula! 

Sen var det dags för Pridetåget som jag gick med flera vänner! Det var första gången för mig och woooow vilken rolig och mäktig dag. Nej, är så himla glad över att jag gjorde det. Det var en sån cool känsla och sån glädje och frihet! <3

Gröna skorna <3 Btw, ser ni hur mörkt mitt hår var om man jämför med idag? Ljusade upp mitt hår ordentligt i vintras/tidig vår. Men saknar faktiskt min naturliga färg lite, och ska låta färgen vara ett tag nu så att den växer ut.

En av augustis roligaste kvällar var lätt kräftskivan ute på Muskö med ett stort tjejgäng! Det var verkligen så härligt, och i år ska vi göra om det :-) 

I mitten utav augusti åkte även jag och Bianca till Palma för en veckas semester och härligheter! Vi hade det så sjukt bra och tog det väldigt lugnt. Om 5 dagar åker jag och F dit ju, längtar ihjäl mig när jag ser dessa bilder :-) 

Gjorde även en take-over på NA-KD's instastory under en hel dag, väldigt annorlunda men skoj haha. En av sakerna vi gjorde under den dagen var att äta brunch på Mahalo. Måste dit igen nu när jag ser bilderna, dom där sötpotatispomfritten var helt sinnessjuka <3

Jag och Bianca åkte även till Köpenhamn över ett dygn för att strosa runt och shoppa! Sånt måste man göra oftare, det är så behövligt att få ett miljöombyte ibland. Glad att jag och F fick till 3 dagar där nu i juli! 

Och sist men inte minst, jag köpte min Gucci!!! Jag kollade efter den i Köpenhamn, men eftersom att den var slutsåld i typ hela norden då så beställde jag den från Mytheresa istället. Så sjukt glad att jag köpte den där väskan haha, inte ångrat mig en sekund och har nog använt den 360 dagar senaste året haha.. Love at first sight! <3

Gillar

Kommentarer