Beauty-favoriter

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se och Sephora.se

Ni är fortfarande många som frågar om min sminkrutin, och den uppdateras ju på löpande band när det blir nya årstider och man hittar nya favoriter! Men det ni frågar mest om är nog min foundation från Hourglass :-) Så därför har jag tagit med den + ett gäng andra grymma produkter här nedanför. Hoppas ni gillar det <3

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR 

1. Hourglass foundation stick (HÄR): En helt fantastiskt bra foundation, så låt er inte skrämmas av att den är i ett "stick". Den glider på bra och är jättelätt att blanda ut. Jag tar endast lite för att få en lätt täckning, men den går att bygga upp ordentligt. Älskar den här för att den inte känns på huden, och sitter fint hela dagen. Jag har färgen "Golden Natural". 

2. Lancome Tinted Moisturaiser (HÄR): En jättelätt foundation som jämnar ut och ger lyster. Spf 25. Älskar den här, speciellt till vardags när man inte vill se jättesminkad ut. Jag har färgen 035W. 

3. MAC Strobe cream (HÄR): Köpte den här förra veckan och är redan svinnöjd. Det är en strobingkräm som ska ge massa lyster och återfuktning. Har blandat den med min foundation från Lancome, det blir väldigt fint och ett naturligt resultat.

4. Tarte Shape Tape concealer (HÄR): Ni har väl inte missat att Tarte äntligen kommit till Sverige? Jag använder den här populära concealern och jag gillar den jättemycket. Den täcker och sitter sjukt bra. Enda negativa är väl att jag kan känna mig lite torr, så var försiktig med puder över den. 

5. Mac Prep + Prime (HÄR): Även denna köpte jag förra veckan. Hur klarade jag mig utan den haha? Nu sprayar jag den innan jag sminkar mig för att primea ansiktet och även efter för att ta bort det överflödiga pudret. Älskar även hur den återfuktar ordentligt! 

6. Nars Laguna Bronzer (HÄR): En liquid bronzer I en varmare ton. Man ser sååå naturligt solkysst ut med denna och den ger ett så fint glow. Väldigt lätt att använda. Jag använder den som en bronzer efter foundation, och blandar ut den med en borste vilket jag tycker är enklast. 

7. Belief Moisturizing Bomb (HÄR): Precis som det låter, en fuktbomb som heter duga. Jag har rätt torr hy, så den här räddar mig! Älskar den lite gel-iga konsistensen och att ansiktet bara dricker upp den! 

8. Nudestix Liquid highlighter (HÄR): En maaagisk flytande highligter som kan användas till mycket. Det går liksom inte att göra fel med denna, älskar applikation som gör det jättelätt. Den ser så glansig och glowig ut på huden, och "torkar"  väldigt fort så det inte känns kladdigt. Därför är den även perfekt som ögonskugga! 


9. Sunday Riley Good genes (HÄR): Ett serum med glykolsyra som reparerar, fräschar upp och exfolierar huden. Den ger ett galet glow och stramar till lite, man känner verkligen att den jobbar på djupet då det nästan kan stickas till. Denna är dock gaaalet dyr haha, så efter min är slut kommer jag nog inte köpa en till tyvärr. köpte 

Gillar

Kommentarer