Beauty tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Ansiktsrengöring - HÄR / Ansiktsvatten - HÄR 

Nu känner jag att min hjärta har matats med allt för mycket information och tråkiga nyheter om Corona, så nu byter vi ämne lite för er som behöver läsa något annat! :-) Nämligen om lite hud och hårvårdsfavoriter hos mig. Först ut har vi dom här två som är ett måste när jag tvättar bort sminket eller rengör ansiktet. Först använder jag rengörings-gelén med vatten och tvättar hela ansiktet, och efteråt tar jag ansiktsvattnet på en bomullspad för att få bort det sista. Båda är anpassade för känslig hy och jag som haft problem perioral dermatit senaste två åren älskar dessa! Sååå snälla och grymma produkter för mitt ansikte, och inte alls uttorkande. Båda är dessutom riktiga budget-tips! 


BUS droppar - HÄR / Serum - HÄR

Två produkter jag använt i typ 2-3 månader och är besatt av! Har precis använt upp båda två och kommer definitivt köpa dom igen. Först ut har vi bus-droppar som blandar med sin dagkräm (kanske var tredje dag) för att få lite färg. Den ger ett riktigt jämnt resultat och lämnar även ett riktigt glow och perfekt om man vill vakna upp på morgonen och känna sig lite extra fräsch. Och serumet till höger är jag verkligen jättenöjd med, tycker det återfuktar på djupet verkligen. 


Hårinpackning - HÄR 

Älskar den här hårinpackningen och den känns så lyxig, speciellt då den verkligen doftar frisör :-) Den kommer från ett nytt märke som heter WeDo, det är ett cruelty free och vegansk märke utan massa onödiga sulfatet, silikoner och andra miljöförstörande ämnen. Tycker mitt hår blev otroligt mjukt med denna och känns som på nytt <3


Schampo - HÄR / Balsam - HÄR

Och så ett schampo och balsam från samma märke. Har testat det ca 2-3 gånger nu och gillar det mycket, men eftersom det inte innehåller sulfatet så löddrar det heller inte lika mycket så ni vet! Men tycker ändå mitt hår kändes otroligt rent och luftigt efteråt. Dessutom är alla förpackningarna 100% återvinningsbara! 

Gillar

Kommentarer