Behåll sommar-glowet

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se, Åhléns.se, Sephora.se

1. Glow serum - HÄR / 2. BB cream - HÄR / 3. Sheetmasks - HÄR / 3. Setting Powder glow - HÄR / 4. Overnight glow serum - HÄR / 6. Lätt foundation med lyster - HÄR / 7. Brun utan sol droppar för ansiktet - HÄR / 8. Highlighter - HÄR / 9. Brun utan sol - HÄR

Nu går vi mot blekare och torrare tider haha.. tyvärr! Jag får alltid typ 10 gånger bättre hy på sommaren och det är som att alla mina "problem" spolas bort så fort solen kommer fram. Men under vinterhalvåret blir jag likblek och riktigt torr i ansiktet. Förra hösten fick jag ju perioral dermatit, alltså utslag i ansiktet som höll i sig i flera flera månader. Men jag hoppas jag är kvitt dom helt nu och att den här hösten blir bättre! Just nu är jag iallafall fortfarande rätt brun då vi var i Palma för två veckor sen och sommaren håller i sig. Det tackar jag för :-) 

Men! På hösten tycker jag alla är värda lite extra kärlek och ompyssling. Ha lite hemmaspa, BUS:a kroppen och lägg någon ansiktsmask! Jag har samlat lite glowiga produkter här ovan så vi förhoppningsvis kan behålla lystret. Jag älskar brun utan sol dropparna från Clarins och kommer använda den flitigt i höst blandat med min dagkräm! Annars är jag även så nyfiken på foundationen från Lumene. Det är typ en gel-liknande foundation som är bra för huden samt ger massor av återfuktning och glow. Den ska tydligen smälta in i huden och ge ett naturligt resultat! Älskar Lumene så vill lätt testa den! 

Gillar

Kommentarer