Beige Beige Begie

Inlägget innehåller reklamlänkar

Förra året slog ju beige igenom alltså, haha. Beige inredning, beiga kläder och beigt hår typ :-) Jag tycker dock att det är väldigt fint, och en färg som passar många - och mycket! Beige verkar hålla i sig även denna vår och därför tänkte jag tipsa er om lite favoriter jag hittade online, så mycket fint!

HÄRHÄRHÄRHÄR

Något jag tycker är väldigt fint är att köra beigt på beigt. Tänk typ den här beiga skjortjackan till dom beiga byxorna och ett par sneakers, hur fräscht?! Älskar även den här skjortklänningen och hade gärna glidit runt i den hela sommaren :-) Och örhängena dåååå, dreglar. Kostar bara 99:- och finns även i guld! 

HÄRHÄRHÄRHÄR

Såna här bodys med öppen rygg har ju synts överallt på senaste och jag tycker att det är en sjukt snygg detalj på en annars ganska enkel topp! Den här beiga är riktigt snygg, kostar endast 149:- och finns även i svart för er som föredrar det! <3

HÄRHÄRHÄRHÄR

Och så till sist, lite fler basplagg! En linneskjorta är verkligen alltid bra att ha i garderoben, och likaså en beige snygg stickad tröja. Jackan är ju en perfekt vårjacka som funkar från april till oktober typ. Älskar den mörkbeige färgen, sjukt snygg till vitt eller ljusblåa jeans. 

Gillar

Kommentarer