Beige beige beige

Inlägget innehåller reklamlänkar

Brun kudde - HÄR / Vit ullkudde - HÄR / Sängöverkast - HÄR / Gudlig ljuslykta - HÄR / Vas i glas - HÄR / Handtvål och handkräm - HÄR / Beige ljusstake - HÄR / Svart ljusstake - HÄR / Påslakanset i linne - HÄR / Sängbord - HÄR / Taklampa - HÄR / Tallrik stripes - HÄR/ Tallrik ostron - HÄR

Vad tycker ni om alla beiga hem? Är ni trötta på det vid det här laget haha? Jag tycker fortfarande att det är väldigt fint och dras själv till jordnära och lugna färger här hemma. Känns som att det liksom är en bra grund att gå efter! Sen kan man ju såklart piffa till det med mycket växter, en fin bukett, färgglatt porslin eller tex kuddar/påslakan. Här ovan hittade jag massor av fint i just - beigt haha.

Överkastet köpte jag till mig själv som en present när jag flyttade och det är lätt ett av mina bästa köp, så himla fint. Mitt är dock i en grå/beige färg som inte längre finns kvar online. Men såg att det kommit in i en lite varmare och ljusare beige färg nu som var så fin! Är även lite sugen på det vita kuddfodralet i ull, ser såååå fint ut och hade passat helt perfekt här hemma med mina andra kuddfodral.

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Jag älskar det! Så fint!

nouw.com/agnesmathilda
tovewaldemar
tovewaldemar ,

Visst är det!😍

nouw.com/tovewaldemar
emelivet
emelivet,

Sååå snyggt 😍

nouw.com/emelivet
tovewaldemar
tovewaldemar ,