Bekännelser

Jag blir lätt irriterad på folk som svarar på mail segt. Enligt mig tycker jag att man ska ha svarat inom några timmar och absolut inom samma dag. Mailar jag någon på förmiddagen så förväntar jag mig ett svar innan dagen är slut haha. Värsta som finns är ju mailkonversationer som håller på i en vecka för att man bara får ett svar om dagen. 

Jag har sett en kalv födas på nära håll. En riktigt cool upplevelse när jag var på ridläger för många år sen. Vi fick smyga in sent på kvällen och sitta tysta bredvid boxen där det skedde. Så häftigt och fint. 

Jag är otroligt höjdrädd och när jag befinner mig på hög höjd så får jag typ tvångstankar som är sjukt obehagliga haha. Måste liksom hålla i mig själv i något, och absolut hålla hårt i saker för att inte tappa något. Blir liksom rädd för mig själv att jag skulle ramla ut eller tappa något. 

En grej jag har svårt att förstå är folk som inte bäddar sängen när dom stiger upp haha. Det är de absolut första jag gör på morgonen när jag stiger upp, och för mig är det helt orimligt att gå en hel dag med ombäddad säng och sen gå och lägga mig där haha. 

Jag är fortfarande riktigt osäker när det kommer till engelskan och känner ofta att jag behöver ett manus i huvudet innan jag ska säga någonting längre, haha. Alla pratar så sjukt fort och "mumligt" här och jag känner bara att jag stakar mig fram, har svårt med grammatik och vissa ord haha. Det flyter inte riktigt på som jag hoppats, men det kommer väl. Man får bara släppa spärren om att råka säga fel eller skämma ut sig. Sen att New yorkare är trevliga är en lögn haha, och det gör mig ännu osäkrare. 

Jag ogillar starkt att tvätta håret. Det är en sån process, och varje dag jag vaknar upp med en bra hårdag och slipper tvätta så är jag lycklig haha. Försöker tvätta ca var tredje dag, och då tar det tid. Jag självtorkar ju alltid mitt hår, så det tar ca 2-3 timmar innan det är helt torrt.

Jag måste faktiskt säga att jag är rätt bra på att vara själv och låta mig själv ha tråkigt. Jag blir inte speciellt rastlös (absolut händer det ändå haha) utan finner mig i situationen. Jag tycker om att bara gå runt och pyssla för mig själv. Ta långa duschar, testa massa plagg i garderoben, kolla telefonen, lyssna på en podd eller bara kolla på människor ute på gatan.

Gillar

Kommentarer