Bekännelser om mig

- Den "kändaste" personen jag nog träffat är Whitney Port. Var ett riktigt fan av The Hills när jag var yngre, så när hon hade någon meet up i Stockholm var jag där och fick en fanbild när jag var typ 15-16 år haha. Eller smygfotade en gång Joel Kinnaman så han såg och kollade rätt in i bilden haha, han är ju lite coolare nu men tyvärr vet jag inte vart den bilden tog vägen.

- Jag tycker absolut att tvättning är den roligaste och mysigaste sysslan att göra hemma. Eller okej, om man har lyxen att ha egen tvättmaskin iallafall. Tycker om lukten av tvätt och sköljmedel, ljudet av tvättmaskinen och att hänga upp kläder som är nytvättade. 

- Jag har bra minne, men jag har väldigt svårt för att komma ihåg telefonnummer, siffror och såna saker. Det enda telefonnumret jag kan är mitt eget, svenska nummer haha. Borde kanske iallafall lära mig familjens och F's. Men alltså säger någon 4 siffror till mig så har jag glömt dom 3 sekunder efter. 

- Jag är inte ett fan av bakverk. Alltså bullar, kakor, lussebullar eller något sånt. Jag föredrar chips eller godis alla dagar i veckan. Visst kan det vara gott med något till typ en kopp kaffe, men isåfall biskvi eller en havreboll annars får det vara haha. Skulle liksom aldrig gå och köpa en kanelbulle till mig själv frivilligt.

- Skor och väskor är mångas last, men absolut inte min haha. Jag hade med mig typ 4 par skor hit till NY. Två par sneakers, Birkenstock och ett par låga klackar. F hade med sig kanske 13-14 par?? Jag köper hellre jackor! Speciellt under våren.

- Jag har blivit extremt blödig senaste åren och grät senast i förrgår. F och jag pratade lite om mobbing och att unga personer kan vara så elaka mot varandra. Jag berättade om en händelse jag såg på Mc Donalds för några år sen då två tjejer var oschyssta mot en annan, och helt plötsligt började jag storgråta haha. Han blev nog minst sagt förvirrad. Men är det något jag tycker är hemskt så är det mobbing. 

- Jag har varit extreeemt slarvig i mina dagar. Jag har tappat bort en del telefoner, busskort och plånböcker på (framförallt) fyllan. Glömt bort var jag har nycklar, tider hit och dit osv. Men vet ni? Det har blivit bättre, jag tror att jag har lärt mig haha. Idag är det absolut Frank av oss två som är den slarviga. Jag får ofta ha nycklarna eller hans plånbok och vet vart han lägger saker. 

Gillar

Kommentarer