Big things

Hej fina ni! Hur mår ni? Med mig är det bra! Jag har äntligen känt mig rätt glad och stabil i mitt mående senaste veckorna och det är fan inget jag tar för givet längre haha.. Märker liksom så fort jag får PMS eller mens att världen liksom känns lite jobbigare. Kul att det ska vara så en gång i månaden i typ 30 år till haha..

Jaja! Jag och F har en rätt stor grej framför oss som tar upp en del av vår tanketid, det liksom ligger där bakom i huvudet vad jag än gör. Jag ska berätta för er snart och då hoppas jag att det känns bättre att få det ur sig liksom. Men annars då? Var hos läkaren sent igår kväll för att ta blodprover och kolla upp såret på foten och dom konstaterade direkt att jag hade fått en inflammation av skavsåret och gav mig en antibiotikakur på 10 dagar. Jahapp, känns sådär men ändå skönt att förhoppningsvis bli av med det för en gångs skull! Men i framtiden ska jag fan bli mycket mer noga med att använda skavsårsplåster! Gör det ni med är ni snälla haha. 

Lite oklart inlägg kanske, men det är så livet känns just nu. Men jag har en bra magkänsla och känner mig glad - och det är det viktigaste :-) Allt annat löser sig <3


Gillar

Kommentarer