Birthday coming up

Inlägget innehåller reklamlänakar

Väska - Zara (här!) / Tallrik från Mateus - HÄR / Örhängen - Pernille Cordyon (här!) / Världens bästa bh - HÄR / Kopp från Mateus - HÄR / Halsband - HÄR / Skor - Syster P (här!) / Handduk - H&M (här!)

Nästa vecka fyller jag år! Så sjukt att det alltid går så snabbt. I juni känns det som att min födelsedag (7e juli) är typ hundra år bort, men direkt efter midsommar varit så känns det som att man är sjukt nära haha.. Vilket gör att jag sällan tänker på att styra ihop något roligt. Och nästan varje år så är det just den veckan som alla mina vänner åker på semester... Nackdelen med att vara ett sommarbarn haha, känns ju inte lika roligt att dra ihop något typ en månad efter? Jaja.. 

Jag och F tänkte kika lite på flyg till Köpenhamn för att kanske åka dit över min födelsedag! Men just nu verkar det som att flygen är rätt dyra tyvärr.. Det vore sjukt mysigt iallafall! Aldrig hypat min födelsedag speciellt mycket, men det är ju alltid kul att hitta på något :-) Och när det kommer till önskelista, lika svårt där. Denna gjorde jag främst för att min familj ska ha en liten hjälp hehe.. Det är iallafall vad jag kommer på just nu! Pappa, mamma, brorsan - ni får smsa ang eventuella storlekar osv hehe. 


Gillar

Kommentarer