Black Friday Deals

Inlägget innehåller reklamlänkar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Boozt har ju verkligen typ allt man behöver. Massor utav skor, märkeskläder, väskor, jackor osv osv.. Nu har dom 20-50% rabatt på mängder utav varor. Jag bläddrade typ 3 sidor och hittade allt ovan haha, så det är inte tråkiga saker direkt. Jag stod faktiskt och höll i det glittriga setet idag i på Mango.. Så sugen på att beställa det :-) Ni hittar alla nedsatta produkter HÄR

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Av typ alla Black Friday reor så lockar typ denna mig mest haha, trots att jag inte ens har en egen lägenhet. Men Cervera har så galet mycket fint!! Jag har glas nummer 6 redan, men hade gärna velat ha hela serien. Tummen upp för att dom inte är så dyra heller. 20% rabatt på hela sortimentet gäller hela helgen! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Nelly kör också på 20% rabatt på hela sortimentet + nya erbjudanden varje timme! Har samlat mina favoriter här ovan. Min svarta päls jag får så mycket frågor om likar ju den här ovan väldigt mycket. Så fint när den är liksom "puffig" haha. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR

Smink smink smink. Sephora har ju äntligen en svensk hemsida nu, så det är mycket lättare för alla er som inte bor nära en butik att klicka hem lite nytt smink. Och alla vet ju att Sephora har bäst utbud med flest märken. Under dagen har dom 20% på hela sortimentet! 

HÄRHÄRHÄR / HÄR

HÄRHÄR / HÄRHÄR

NA-KD är som vanligt mest maxade haha, här får ni 30% på ALLT hela denna vecka. Jag är så jäkla sugen på att klicka hem lite allt möjligt men dom glittriga topparna sitter högst upp på min önskelista. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR 

Okej, nu vill man ju bara klicka hem allt ovan. Jotex har så himla mycket fint i inredningsväg och mängder av fina sänggavlar och sittpuffar i sammet. Tycker även att mattan var väldigt fin, den finns också i grått! 20% på allt under dagen. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Sen när började Cubus leverera såhär snygga kläder? Den leopardmönstrade tröjan har jag sett att Linn Ahlborg har, och den är så snygg. Men hur mysig ser inte jackan ut? Såååå sugen, men har ju redan en svart fuskpäls nu så får nog skippa det haha. Mellan 00-08 har Cubus 20% på allt, och mellan 21-00 har dom hela 20-50% rabatt på allt. 

HÄRHÄRHÄR

HÄRHÄRHÄR

Något jag går runt med dagligen hemma nu under vintern är mysiga hemmaplagg. Och Soft Goat har fan dom mysigaste mysplaggen alltså haha. Dom är ju lite lyxigare och dyrare, men idag får ni 20% på hela sortimentet! <3

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Sen har vi Bikbok som kör på 40% på HELA deras sortiment under fredagen. Gaalet bra deal av dom tycker jag. Och dom har fått in så sjukt mycket fint på senaste <3 Dom blå jeansen har jag själv och dom är så snygga verkligen. 


Övre raden: HÄRHÄR / HÄR / Undre raden: HÄRHÄR / HÄR

Axel Arigato levererar som vanligt dom absolut snyggaste sneakersen på marknaden. Dom med dragkedja är så jävla snygga, kikat på dom så himla länge nu. Nu har dom 20% på hela sortimentet i 24 timmar, alltså fram till 08 imorgon (lördag). Ange koden "Kuro20" i kassan! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR

Lindex kör idag 25% på ett helt köp! Tycker den leopardmönstrade kappan är så himla fin verkligen men är det något jag vill slå ett slag för så är det deras underkläder från märket Ella M. Dom sitter så himla bra, kvaliten är super och dom är så sjukt fina. Kolla bara setet här ovanför! Nej, vill verkligen till Lindex idag och fynda någon ny bh. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Bangerhead kör också på 25% rabatt på hela sortimentet fram till 00.00 ikväll! Har samlat mina absoluta skönhetsfavoriter ovan! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR

Indiska har verkligen så himla mycket fint i inredningsväg, och speciellt när det kommer till porslin. Jag har dom gråa kopparna med guldkant och dom är så fina verkligen. Under HELA helgen erbjuder dom 30% på hela sortimentet! Grym deal <3

Gillar

Kommentarer