BUS-tips

Inlägget innehåller reklamlänkar

En fråga jag får väldigt ofta men konstigt nog typ aldrig skrivit om är vilken BUS jag använder. Vet faktiskt inte varför, jag har ändå testat en del fram och tillbaka. Men hur som helst så fick jag denna från Loving Tan i en goodiebag förra veckan och blev så taggad på att testa, några av er skrev att jag gärna skulle berätta mer om den när jag testat den så varför inte :-) Nu har jag bara testat den en gång men känner mig faktiskt sjukt nöjd och tycker att den håller den standarden jag hört om. Innan har jag alltid använt den HÄR från St Tropez som är galet grym men vore kul om jag hittat en ny favorit! 

Loving tan 2 hour express "dark" (länk!!): 


Färg: Denna är i färgen "dark" (finns även en ljusare som heter "medium") och jag tycker faktiskt att den ger sjukt mycket färg på en gång. Jag hade endast den på i 3h innan jag tvättade av den och den gav ooordentligt med färg vilket jag gillade. Absolut inte på ett onaturligt sätt, man ser bara sjukt solkysst och fräsch ut. Annars tycker jag lätt att BUS:ar knappt blir någon ordentlig skillnad. Den är inte lika "grön" i färgen som St Tropez, verkligen inte inte heller orange, men lite varmare i färgen kan man väl säga. 

Applicering: Jag fick med mig en handske från Loving Tan som typ var i "sammet" och inte i "skumgummi" eller vad man ska säga som många andra är haha. Vet inte om det var handsken som gjorde det lite svårare att applicera kanske (får testa med min vanliga från St Tropez också) men tyckte att den torkade vääääldigt fort. Man fick vara väldigt snabb i appliceringen och ta typ underarmen för sig, och sen överarmen. Annars blev det lätt fläckigt. Sen är det ju också en positiv sak att den torkar fort tycker jag. Andra BUS:ar känns ofta kladdiga på kroppen länge efter, men abosolut inte denna. Kunde lätt sätta på min vanliga kläder efter och såg inte ens "flottig" eller glansig ut i ansiktet efter. Bara fresh af hehe. Stort plus att den luktar vanilj när man applicerar den. Dock kommer BUS lukten ganska kort efter haha..

Hållbarhet: Nu har jag ju bara använt denna en gång men det var typ 3 dagar sen nu, och jag skulle säga att färgen fortfarande är lika bra på kropp och händer som den var första dagen. Dock har det släppt lite i ansiktet men det tycker jag att det alltid gör då man tvättar bort smink varje dag och sådär. Men eftersom att den var så lättapplicerad så har jag bara tagit lite extra i ansiktet dag 3. Vågar inte lova er allt för mycket på denna punkt då jag måste testa lite längre hehe, men just nu känner jag mig nöjd och förvånad över hur bra det hållt sig på mig som brukar tycka att BUS vanligtvis försvinner successivt efter 1-2 dagar.

Pris: Aouch.. Haha. Tyvärr är inte detta något budgetalternativ och den är inte heller superlätt att få tag i då den typ säljs på endast 1-2 webbsidor här i Sverige. St Tropez ligger ju i den lyxigare prisklassen med 329:-/120ml och denna ligger ovanför med 399:-/120ml. Det är ju verkligen inte billiga saker men jag känner mig faktiskt sjukt nöjd över denna och kan faktiskt tänka mig att köpa den igen. Den verkar dryg och som sagt så tycker jag att den hållt bra mycket bättre än vad jag är van vid, och sen underlättade det sjukt mycket att den torkade så fort. Så det är stora plus i kanten som kan väga upp det dyra priset. 

Jaa, vad ska jag säga? Kanske har hittat en ny favorit! Jag måste som sagt testa denna lite längre men väldigt kul att testa på något nytt som man hört mycket bra om. Har ni något annat tips på BUS ni gillar? Kan definitivt tipsa er om Cocoa Brown (länk!) om ni är ute efter ett budgetalternativ som är bra. Gillar

Kommentarer