Christmas tag

Hur firar du julen i år?
I år åker jag till Växjö och firar jul med släkten på pappas sida. Det brukar alltid vara supermysigt och jag får alltid mycket julkänslor av att åka dit. Det är liksom den traditionella julaftonen i mina ögon och det är alltid skönt att komma bort från Stockholm några dagar tycker jag :-) 

Brukar du handla julklappar i sista minuten eller i god tid?
Jag brukar alltid börja tänka på vad jag ska köpa ett bra tag innan men till slut blir det att jag handlar i sista minuten ändå, jag är verkligen bäst på att skjuta upp saker. Just nu har jag bara köpt en julklapp så börjar bli dags att sätta igång haha.. Vill gärna handla alla mina klappar online detta året. Klarar inte av julhetsen på stan! 

Vad är det absolut bästa med julen?
Absolut bästa är väl klyschigt nog att alla är så glada och det är mysigt att umgås med hela familjen och släkten man inte träffar så ofta. Jag älskar känslan på julaftonsmorgonen och väntan på att öppna paketen. Känns liksom fortfarande lite pirrigt trots att jag är 22 år nu hehe. 

Favorit julgodis?
Oj, är inget fan av typiskt julgodis tyvärr men får väl säga knäck iallafall! 

Favorit juldoft?
Typ doften från julgranen eller kanel! 

Vad måste finnas på julbordet?
Absolut viktigaste är dom hemmagjorda köttbullarna, haha. Går liksom inte annars. 

Har ni jultomte?
Nej, jag är liksom yngst i min släkt vi firar med detta år så nä, ingen tomte hos oss haha. 

Vad brukar du ha på dig på julafton?
Alltid lika svårt varenda jäkla år.. Man vill vara fin, men inte överklädd då vi bara myser hemma hela dagen typ, och man vill ändå vara varm och "påklädd" liksom. Jag köpte faktiskt den HÄR (reklamlänk) blusen igår som jag tänkte ha på julafton till ett par kostymbyxor eller svarta jeans. Det fanns en kvar på rean i butiken så jag haffade den. Verkar dock inte som att det är rea på nätet! Men den blir fin, kändes lite julig och är i sååå fint material.

Favorit julsång?
Darlene Love - All alone on christmas, Coldplay - Christmas Lights, The Pouges - Fairytale of New York

Favorit julkalendern?
Bästa genom tiderna måste väl ändå vara Mysteriet på Greveholm eller Dieselråttor och Sjömansmöss!! Vilken är er favorit?

Öppnar ni julklapparna på morgonen eller på kvällen?
Vi öppnar alltid på kvällen runt 19-20, alla öppnar en i taget så det tar sin lilla tid :-) Efter det blir det även julklappsleken! 

Vad framkallar mest julkänslor?
Klassiskt, men måste faktiskt säga att snön framkallar sjukt mycket julkänslor. Jag hoppas hoppas verkligen på en vit jul det här året, skulle vara så mysigt. Men annars älskar jag att tända doftljus med juldoft, slå in paket och titta på julfilmer <3<3

Firar du helst julafton i Sverige eller utomlands? 
Har faktiskt aldrig firat julafton utomlands så har väl inget att säga om det. Hade gärna varit utomlands under julen något år, men det är alltid mysigt att vara hemma på julafton åtminstone. 

Favorit julfilm? 
SVÅRT! Finns så himla många bra haha.. Men Grinchen, Love Actually, Välkommen till familjen, The Holiday. 

Gillar

Kommentarer