Cravings

Inlägget innehåller reklamlänkar

Vi kickstartar den här veckan med mina "most wanted" just nu. Jises, vill bara klicka hem allt möjligt just nu. Kan det vara Black Friday en gång till den här månaden må tro? Haha.. Nej, men tycker plaggen nedan är perfekta nu till vintern och festligheterna som väntar. Jag känner mig superbekväm med klänning och kjol på sommaren, men nja... Inte nu under vintern. För det första så fryser jag typ hela tiden så jag vill gärna ha byxor eller långärmat på mig och för det andra så känner jag mig fruktansvärt blek och känner inte för att visa mig i tunna kläder haha. Då passar dessa bra, tänker till julafton, julfester, nyår, julbord osv! :-) 

HÄRHÄR / HÄRHÄR 

Nummer 1 och 3 är ju kanske lite mer basic, men fortfarande väldigt fina. Älskar den första gråa stickade tröjan med knytningen längst ner. Så mysig! Sen tycker jag att dom glittriga byxorna med dragkedjan är riktigt coola och funkar lika bra till sneakers som till klackskor på bilden. Funkar säkert även för oss med långa ben eftersom att dom ser vääldigt långa ut :-) 

HÄRHÄRHÄRHÄR

Här har vi perfekta plaggen till julafton eller julbordet! Den blåa glansiga kavajen är ju så snygg, och är lika fin till dom passande byxorna som till ett par svarta jeans eller skinnbyxor. Gillar den verkligen! Men min favorit är det svarta glittriga setet i mitten. SÅ stilrent men det diskreta glittret gör det lite roligare. Tycker även att man lätt kan klä ner det med sneakers och en kappa! Vill ha <3


Gillar

Kommentarer