Dagar i Thailand

Hej på er! Vill först och främst säga att jag inte glömt bort er här i Thailand :-) Vårt internet är superbra med det är Devote som krånglat massa för mig, suttit och skrivit samma inlägg typ 4 gånger senaste kvällarna men sen försvinner det bara. Suck! Men nu hoppas jag att det ska fungera. Vill ju berätta om våra dagar här! 

Vi lever iallafall laaajvet! Så härligt här och vi är så nöja med allt. Vi kom fram i söndags eftermiddag så idag är det vår andra heldag! Vi har bara ätit gott, hängt på stranden hela dagarna, bränt oss och druckit goda drinkar. Har verkligen inget att klaga på <3 Älskar att vara här med F, så länge sen vi fick ordentlig kvalitetstid, så jag njuter av varje sekund.

Vi bor vid Kamala som är en rätt liten men mysig ort. Stranden är väldigt fin och ändå rätt lugn trots att det är en del turister här och där, men man ligger absooolut inte på varandra vilket är skönt. 

Hotellet vi bor på heter Cape Sienna och ligger rätt högt upp på en kulle med utsikt över hela Kamala och havet. Måste säga att vi är SÅ nöjda med valet av hotell, det tar typ 10-15 att gå till stranden men det är det värt, rätt skönt att slippa dom stora turistiga hotellen som ligger där. Och inte helt fel att äta frukost till denna utsikt varje morgon, eller hur? Nyp mig någon!

Vi hängde på stranden till halv 6 idag och efter det var båda helt slut, men vi hade en del jobb att ta igen så här sitter vi nu. Måste säga att man har ju jobbat på värre ställen innan haha :-) Dröm att sitta här med varsin drink och se solen gå ner. Efter det ska vi nog bara ta en enkel middag! Kram <3Gillar

Kommentarer