Dagen i en lista

Inlägget innehåller reklamlänkar

Dagens mående: Helt okej, känner mig fortfarande lite förkyld och trött i huvudet. Fick svar på mitt covid-test imorse och det visade negativt vilket känns skönt! Förut kände jag att jag typ ville ha haft det, men nu verkar det ju inte som att man behåller antikroppar speciellt länge och alla får ju inte ens det. Så man är ju verkligen inte immun om man en gång haft det.. Känns iallafall bra att veta säkert nu :-)

Dagens planer: Åkte hem till mamma tidigare idag för att jobba härifrån och få lite miljöombyte. Höll på att bli galen på att stirra in i mina 4 väggar i min lilla etta och inte ha någon att prata med haha.. 3 dagar räckte gott och väl. Blir nog kvar här ett par timmar till innan jag rör mig hemåt för en lugn kväll.

Dagens borde: Borde verkligen stääääda och gå ner med grejer till mitt förråd. Rensade min garderob här om veckan och packade ner dom sista sommarkläderna. Men nu står det bara där i kassar i hallen haha, så gör jag alltid och till slut har jag liksom vant mig vid att det står kassar där så då tänker jag inte ens på det haha..

Dagens frisyr: Smutsigt uppsatt i en hög knut!

Dagens smink: Inget smink alls. Tänkte på det igår, att fan vad länge sen det var jag verkligen la ner tid på att sminka mig och fixa håret. Saknar ändå det, att känna sig lite extra fin inför någon dag/kväll.

Dagens klädsel: Svarta leggings och en beige stickad polotröja.

Dagens materiella vill ha: Tycker att dom HÄR stövlarna är såå fina, men bilderna är så dåliga haha. Jag vill veta hur hög klacken är ju haha. Men nedsatta 50% nu!

Dagens längtan: Tills F och jag ses, snart snart snart <3

Helgens planer: Noll! Har verkligen inte en enda plan för den här helgen men så får det väl vara nu även om det är tråkigt. Men är inte det också typiskt oss svenskar? På sommaren blir vi stressade för att vi MÅSTE göra saker hela tiden och ta tillvara på alla soliga dagar, då uppskattar man typ en regnig dag där man bara kan ligga inne och kolla serier. Men nu när vi bör vara hemma och varva ner så vill vi göra allt annat än det? Haha..

Önskar er iallafall en mysig helg så hörs vi mer på måndag igen! Kram och ta hand om er<3

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Kul sätt att få ta del av din dag! Hoppas du kryar på dig snart.

nouw.com/agnesmathilda
matildakz
matildakz,

Ha en mysig helg du också <3

nouw.com/matildakz
malinkirstine
malinkirstine,
Så mysigt! Krya på dig <3
nouw.com/malinkirstine