Dagens lista

Dagens humör: Inte alls på topp faktiskt. Känt mig lite nere igår och idag men kan inte sätta fingret på varför, känns bara som att något tynger mina axlar. Men såna dagar kan man ha ibland. Känner bara att jag får hålla ut tills vi åker på lördag! Snart snart snart. 

Dagens mående: Jag mår bra, men lite seg och trött, tror dock att det kan bero på mitt humör. 

Dagens borde: Tvätta, köpa present till dopet och sista grejerna till Thailand (typ ögonfransfärg och nya rakhyvlar osv) men självklart har jag skjutit upp det ännu en dag haha. Har ni något tips på doppresenter? Tvätta får vi göra ikväll dock! 

Dagens frisyr: Självtorkat, rakt i mittbena bara.

Dagens smink: Det vanliga bara! Foundation, bryn, lite puder, rouge, ögonskugga och mascara.

Dagens klädsel: Som på bilden ovan :-) Blå jeans, svart stickad tröja, kappa & en gul väska som fick liva upp min dag hehe.

Dagens planer: Hm.. Nu har ju mer än halva dagen gått.. Men idag har jag tagit det lugnt, svarat på all mail, varit och handlat och senare ikväll ska vi laga någon god middag, tvätta och bara ta det lugnt.

Dagens materiella vill ha: En jeansjacka, massa nya nagellack, och något jag veeerkligen behöver - nya svarta jeans. Får bli nästa köp! 

Dagens tanke: Kommer det vara vår när vi kommer hem från Thailand 24 mars? För jag hoppas verkligen verkligen det. 

Dagens beroende: Real Housewives of OC, tyvärr helt besatt. 

Dagens tråkigaste: Tappade min Becca highligter i golvet när jag sminkade mig så den gick i 1000 bitar.. Och här om dagen tappade jag mitt nya armband jag köpte i Köpenhamn. Så himla surt, letat överallt (tappade det här hemma), till och med i handfatets rör, men det är fan helt borta :-( 

Dagens längtan: Thailand såklart! Lördag kväll åker vi! <3

Dagens låt: Good Vibes (feat. Tove Styrke) - ALMA

Dagens citat: Måste fråga Bianca haha, hon har mer koll på citat ;-) Puss! 


Gillar

Kommentarer