Dagens lista

Dagens humör: Vaknade lite på fel sida, men sen när jag såg att det var strålande sol så blev jag på bra mycket bättre humör. Kollade appen och tydligen ska det bara bli varmare nu, upp till 18 grader nästa vecka! Äntligen. Pirrar i kroppen! 

Dagens mående: Jag mår bra! Dock känner jag att jag börjar få lite nackspärr, kan det vara det jobbigaste som finns? Haha.. Sen är jag lite rastlös också! 

Dagens borde: Packa upp min resväska från Thailand.. Vi kom liksom hem för 2,5 vecka sen och den står fortfarande orörd haha.

Dagens frisyr: Jag kom precis ut ifrån duschen så nu låter jag det bara självtorka, och sen ska jag nog locka det lite snabbt. 

Dagens smink: Inget än så länge, men ska bli ändring på det snaaart. 

Dagens klädsel: Haha världens tråkigaste svar nu. Men sitter i bara en tshirt och trosor och bloggar nu. Ska dock försöka fota dagens outfit till er sen! 

Dagens planer: Hade egentligen tänkt vara hemma och blogga men eftersom det är så fint väder ute så vill jag komma ut. Så messade Bianca och hon var lika rastlös som mig haha, så vi ska mötas upp på söder och hänga lite. Ikväll blir det event med Gina Tricot ute på Djurgården! 

Dagens materiella vill ha: Dom HÄR jeansen från Levi's! 

Dagens fundering: Kan man vara laktosintolerant mot typ kall mjölk som inte har kokats upp? Alltså, jag äter ju mjölk/grädde osv i mat, men då känner jag sällan av något. Men typ om jag dricker lite ur ett glas, eller kall mjölk i kaffe så får jag superont i magen.. 

Dagens beroende: Hov1 - Hon dansar vidare i livet

Dagens tråkigaste: Att sminka sig, vet inte varför men det har blivit något jag bara ser som sååååå jobbigt nu för tiden haha. Tar onödig tid och jag gör bara samma sak varje gång. 

Dagens längtan: Till första vår/sommardagarna man kan gå hemifrån utan jacka med sig! 


Gillar

Kommentarer