Dagens lista

Dagens humör: Humöret har varit lite ostabilt idag haha, men såna dagar får man ha. Känns rätt skönt att jag inte behövt vara social idag om man säger så :-) 

Dagens mående: Jag mår bra! Känner mig rätt pigg och frisk. Har börjat äta D-vitamin (extra viktigt nu när vi inte ser solen så ofta) varje dag och idag köpte jag även Blutsaft som innehåller massa järn, perfekt för oss kvinnor som har mens och blöder mycket. Det ska även bidra till minskad trötthet vilket är bra nu när mörkret och vintern kommer. 

Dagens borde: Borde verkligen gå och posta ett paket som jag haft här hemma för ett samarbete men som nu ska tillbaka. Borde även dammsuga lite här hemma och borde gått ut på en längre promenad än vad jag gjort idag, men men. Lätt att säga nu hehe..

Dagens frisyr: Bara uppsatt i en tofs! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och tvätta håret men drar mig alltid för det pga såååå tråkigt och jobbat. 

Dagens smink: Ingenting idag!

Dagens klädsel: Svarta träningstights och en hoodie, bekväma hemmaplagg helt enkelt.

Dagens planer: Kanske svarar på det här lite sent eftersom mer än halva dagen har gått. Men idag har jag iallafall bara varit hemma och jobbat. Tog mig ut på en liten promenad förut och handlade lite nödvändigheter hem så som diskmedel, tandkräm, inpackning, tändare, fixat p-piller och sånt där. Nu har jag precis hängt upp tvätt, ska strax hoppa in i duschen och förhoppningsvis snart ta emot vår första mat-beställning hem! Så spänd hehe. 

Dagens materiella vill ha: Den HÄR morgonrocken, men tyvärr har jag redan flera morgonrockar så det är det sista jag behöver haha. Men fin är den! <3

Dagens fundering: Någonting som snurrat mycket i mitt huvud senaste dagarna är den här "skärmtiden" som apple börjat med. Den ger mig ångeeeeest haha, men också lite perspektiv. Jag sitter ca ett dygn med huvudet ner i telefonen, i VECKAN! Hur sjukt är inte det? Så jävla skrämmande. Visst det är en del av mitt jobb, men många gånger tar jag ju upp telefonen utan att ens tänka och bara sitter och scrollar. Ska verkligen försöka bli bättre på att inte röra telefonen så ofta, inte mer än vad jag behöver liksom. Usch, mår liksom dåligt över hur mycket man missar i "verkliga" livet. 

Dagens låt: Har inte lyssnat på musik idag, men på promenaden lyssnade jag på Andrea & Mathilda's podd och i avsnittet "Hur gör man slut" som dom släppte för en vecka sen så nämnde dom lilla mig! Blev väldigt glad <3

Dagens tråkigaste: Vädret!! Det är så jäkla grått och trist, snacka om att man blivit bortskämd efter den här fantastiska sommaren och hösten. Man har liksom svårt att inse att november brukar vara såhär grått och mörkt. 

Dagens längtan: Till kvällens Bonde söker fru och Paradise Hotel finalen! Jag är lätt team Jennifer och Mos. Tycker att Jennifer spelat grymt bra och samtidigt varit ärlig och ödmjuk. Så tråkigt att se hur mycket skit hon får för det, från andra tjejer framförallt. Ingen har väl klankat ner på en kille för att han spelat haha? Så jävla typiskt. 

Gillar

Kommentarer