Dagens lista!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Dagens humör: Väldigt glad och nöjd faktiskt!

Dagens mående: Känner mig både frisk och utvilad, så bra skulle jag säga. Jag och F somnade vid 22 igår för att båda var så trötta efter helgen, så jag sov typ 10 timmar inatt haha. Haft sån energi men det har varit skönt. 

Dagens borde: Jag har faktiskt gjort massa nytta idag. En väldigt produktiv dag, det känns så bra. Men resten av dagens borde är väl att slänga in en tvätt, städa undan lite och framförallt torka golvet i badrummet innan F kommer. Jag tappade min ögonskugga idag när jag sminkade mig, så det är puder över hela golvet haha.. Gäller att göra det innan man råkar trampa i det, för då är det fan smink överallt.

Dagens frisyr: Jag har blåst håret med min varmluftsborste! Gjorde faktiskt en liten "tutorial" på min instagram som ni kan titta på om ni vill se hur jag gör. Ni färgar ju ofta om det :-) 

Dagens smink: Mitt vanliga! Orkar inte skriva ut detaljerat haha. 

Dagens klädsel: Ett par mörkgrå tights och en svart långärmad tröja. Ser ut som att jag varit och åkt skidor eller något hehe.. 

Dagens planer: Ja, nästan hela dagen har ju gått. Så kan berätta vad jag gjort istället! Har som sagt haft en väldigt produktiv dag här hemma. Spelat in en samarbetshaul, skickat in ett utkast för samarbete, hämtat ut paket och även filmat och fotat ett annat samarbete. Det kanske inte låter mycket för världen men det tar mig väldigt mycket tid. Och speciellt en tidspress då allt måste fotas innan solen går ner vid typ 14-15. Resten av eftermiddagen och kvällen ska jag nog bara laga middag, vänta in F och kolla på Bachelor. Sen sova tidigt :-) 

Dagens materiella vill ha: I neeeeeed this bag in my life <3

Dagens fundering: Om man ska vara all american och köpa alla julklappar nu under black friday/black week. Dock har liksom inte mitt huvud riktigt hängt med i att det är jul om 1 jävla månad haha.. Så galet. Har ni börjat köpa julklappar? 

Dagens beroende: Mitt och F's nya påslakan. Alltså jag hatar ordet krispigt, men är inte detta påslakan krispigt så vet jag inte vad. Det både ser ut och känns som att sova på hotell!! Liksom längtar efter att gå och lägga mig på kvällen. Ni hittar det HÄR

Dagens tråkigaste: Att jag inte ens hunnit komma utanför dörren innan det blev mörkt igen. </3

Dagens längtan: Till fredag! Ska åka och shoppa med Mickan (vet ej om det är dödsdömt då vi nog inte kommer vara dom enda haha..) och sen ska jag och F äta middag med henne och hennes kille på en hyfsat nyöppnad restaurang som är superhypad här i Stockholm. Ska bli roligt! 


Gillar

Kommentarer