Dagens lista

Dagens humör: Väldigt glad, men lite rastlös.

Dagens mående: Väldigt bra! Jag har haft lite ont i huvudet senaste dagarna, en biverkning från mina antibiotikatabletter jag tar nu för hyn, men i dag har jag inte fått det än så det är skönt! 

Dagens borde: Blogga och göra ett samarbete, men det är inte så lätt att fota själv ska ni veta haha.. Får ta hjälp av F i helgen istället kanske :-) 

Dagens frisyr: Smutsigt hår med lite lockar kvar, så satte upp det i min "Legolas-frisyr" haha.. Alltså överhåret bak i en klämma. Skönaste frisyren som finns! 

Dagens smink: Ingenting alls! 

Dagens klädsel: Väldigt simpelt, bara en svart stickad polo och svarta jeans. Tänkte dock ta en dusch nu och sätta på mig myskläder inför kvällen. 

Dagens planer: Vaknade upp tidigt imorse med F när han åkte till jobbet. Hade en väldigt lugn morgon framför nyhetsmorgon och kände mig lite sugen på att hitta på något och komma ut. Just då fick jag ett sms från Mickan som frågade om jag ville hänga lite och ta en promenad, så det gjorde vi! Vi bor rätt nära varann vilket är nice. Efter en lång promenad och massa snack åkte jag hem igen och har sen dess bloggat och fixat här hemma. Resten av kvällen blir bara lugn här hemma. 

Dagens materiella vill ha: En ny BUS, är likblek atm haha och min tog nyligen slut. Hittat en ny favorit - nämligen den HÄR som ger resultat efter 3 timmar. Perfeeeekt är den. 

Dagens fundering: Ifall man ska börja titta på någon serie. Jag har hört massa bra om serien You på Netflix men är inte sugen på en för obehaglig serie haha.. Har ni något tips eller ska vi satsa på den? Har btw bara Netflix <3

Dagens beroende: Wordfeeeud haha. 

Dagens tråkigaste: Att det blir mörkt tidigt. Verkligen insett hur mycket det drar ner mig och mitt humör, blir så stressad av att jag måste hinna "klart" med dagen innan solen går ner. Nä, åh vad jag längtar efter ljusa kvällar och mornar nu. 

Dagens längtan: Till lördag!! Jag och F fick en hotellnatt+middag i julklapp av hans gulliga föräldrar, så på lördag är det dags. Ska bli SÅ lyxigt och avkopplande att bara få ta det lugnt och ha en staycation. 

Gillar

Kommentarer