Dagens lista

Dagens humör: Verkligen toppar och dalar. Ena sekunden känner jag mig superglad och peppad och andra sekunden uttråkad och lite nere. 

Dagens mående: Kan ju dock bero på att jag är sjuk. Känns som att varenda själ är sjuk just nu. Men igår kväll så kom allt bara på några timmar. Började frysa, få ont i halsen och kroppen började värka. Och idag är det inte helt bra tyvärr. Förhoppningsvis blir det inte mer än en förkylning. 

Dagens borde: Gå ut och ta lite luft. Vet att man mår bra av att få lite frisk luft när man är sjukt och varit inne en hel dag. Borde också dricka mycket mer vatten än vad jag gjort idag. 

Dagens frisyr: Nytvättat platt! Nu när mitt hår är nyfärgat & nyklippt så behöver jag verkligen inte göra så mycket med mitt hår för att det ska se fint och fräscht ut. SÅ skönt. 

Dagens smink: Inget smink idag. 

Dagens klädsel: Ett par träningstights och en långärmad tröja bara! 

Dagens planer: Har inte mycket planer för resten utav dagen. F borde komma hem snart med lite mat. Tror vi ska äta tacos! Så det ser jag fram emot just nu hehe :-) 

Dagens materiella vill ha: Dom HÄR stolarna, men inledning är inte direkt något vi prioriterar nu. Fina är dom dock!! 

Dagens fundering: Huur kan januari typ vara slut? Det var ju nyss julafton. Kanske inget jag gått och funderat på hela dagen direkt haha, men det slog mig nyss när jag kollade datumet.

Dagens beroende: Tack Andrea för att du tipsat om "Två systrar en podd", jag har lyssnat på flera avsnitt dom senaste dagarna och jag blir lugn i själen av deras norrländska dialekt <3

Dagens tråkigaste: Att vara sjuk såklart. Jag känner mig pigg i huvudet, men min kropp orkar inte direkt. 

Dagens längtan: Efter Sveriges Mästerkock ikväll med följd av Sofias Änglar och Renés brygga. Ska bara tända massa ljus, äta tacos och mysa ner mig i soffan. Rimligt att längta efter det haha, men just nu har jag typ inget framför mig som jag längtar mycket efter. Men det är väl härligt att få längta till småsaker i vardagen? 

Gillar

Kommentarer