Dagens lista

Inlägget innehåller reklamlänkar från H&M.se, Ellos.se, NA-KD.com

Tröja - HÄR / Jeans - HÄR

Dagens humör: Jo men helt okej, kan inte säga att mitt humör varit sådär super-stabilt på senaste tiden haha, men helt okej idag. 

Dagens mående: Mår bra! Äntligen känner jag mig lite piggare i kroppen och känner mig frisk. 

Dagens borde: Borde dammsuga mitt rum ordentligt, och sen ska jag försöka göra en ansökan om Esta. Alltså för att komma in i USA :-) 

Dagens frisyr: Som på bilderna ovan! Rakt hår, men nu bör det tvättas så jag har satt upp det i en tofs bara. Varannan dag får jag typ tvätta håret nu, kommit in i en dålig fas med mitt hår då det blir smutsigt lätt haha..

Dagens smink: Bryn, concealer, mascara och bronzer. 

Dagens klädsel: Äntligen satt på mig ordentliga kläder haha. Vad ser ni på bilderna ovan, känner mig lite vårig men just nu är det ju faktiskt 7 grader och sol ute!!

Dagens planer: Ska försöka ta mig ut på en promenad med vovven snart, och sen blogga i några timmar då jag skjutit på det hela dagen. Ska som sagt även städa lite och fixa inför resan. 

Dagens fundering: Haha, jag och F pratade här om dagen i telefon om vad klockan var. Han sa att klockan var 7 på morgonen, och i Sverige var klockan 12. Fattade ingenting utan trodde att vi var 6 timmar fram, men tydligen ställde dom om klockan dagen innan till sommartid. Visste inte att alla gjorde det, så vi blev väldigt förvirrade hehe.. Men tror vi ställer om nästa söndag va? Då blir det ju 6 timmars skillnad igen. Intressant va!!!!

Dagens beroende: Besatt av Paradise Hotel och Gift vid första ögonkastet!!? Det är ju så himla bra och varje år fastnar jag lika mycket. 

Dagens tråkigaste: Att mitt jobb är så lugnt just nu. Jag saknar att liksom komma ut och göra saker, träffa människor, fota osv. Det är inte lätt när man sitter hemma själv på dagarna. Fått flera eventinbjudningar senaste två dagarna, men självklart är alla satta typ veckan efter att jag åker. Men men! Ska inte klaga :-) 

Dagens längtan: Till New York såklart!! Min nervositet släppte typ efter att jag och F pratat så mycket på dagarna och efter att jag bokade min biljett. Nu är jag så taggad bara. Känns som att jag ska åka iväg på semester på obestämd tid typ, väldigt härligt haha. 

Dagens materiella vill ha: Är besatt av den här klänningen jag beställde hem förra veckan. Typ aldrig känt mig så fin i ett plagg tror jag? Nu väntar jag bara tålmodigt på att den förhoppningsvis ska komma in i flera färger. För då ska jag fan köpa allihopa haha, men ni hittar min i beige-vita HÄR <3

Gillar

Kommentarer