Dagens lista

Dagens humör: Känner mig glad. Igår hade jag en liiten svacka på kvällen men nu känns det bättre. Senaste måndagarna har varit lite tuffa. Vardagen slår en som en käftsmäll efter att man haft fantastiska helger, men det varar ofta bara i någon timme haha. Nu är det nya tag idag :-) 

Dagens mående: Jag mår bra! Lite trött dock, känner att jag har en förkylning som är på g att bryta ut men det händer aldrig så känns som att jag bara går och väntar på det..

Dagens borde: Jag borde jobba ordentligt men min inspiration har varit lite på minus senaste dagarna. Men jag vet att jag kommer in i det när jag väl sätter mig ner och låter det ta tid. Borde även komma ut och gå en riktigt lång promenad. Kanske i central park?

Dagens frisyr: Nytvättat med luggen i en klämma bak, borde borsta det och fixa det lite men orkar faktiskt inte haha.

Dagens smink: Inget smink! Det är soligt och varmt här så jag försöker skippa sminket så mycket som möjligt för att ge ansiktet lite färg innan det är för sent :-) 

Dagens klädsel: Haha, jag har alltså F's kalsonger på mig (då vet man att det är dags att tvätta, big time!!), en t-shirt och ett  par mjukisshorts. Gick upp för en halvtimme sen så det är pyjamasen. 

Dagens planer: Ska sitta och beta av lite jobb under förmiddagen och sen ska jag nog gå upp på takterassen och sola lite. Ska även försöka ta mig ut på en promenad också, kanske åka någonstans. Vi får se helt enkelt! 

Dagens materiella vill ha: Den HÄR jackan blev jag kär i. Kan graderna här i NY bara sjunka liiteee...

Dagens fundering: Det är ju stora klimatmöten här i New York på FN's huvudkontor. Det ligger ca 50 meter från vår lägenhet och tror ni att det är kaos? Skulle ta mig ut igår och gå till parken som ligger några minuter bort, och fick gå förbi säkert 50 poliser och 50 press/kameramänn utan att överdriva. Det är helt avspärrat i vårt område och vi behöver leg  och förklara för poliserna var vi bor varje gång vi ska in på gatan. Superbra med ordentlig säkerhet här men ibland känner man bara att man vill hem till lugnet, gå ut på en ensam promenad med Nelson och slippa sirenerna utanför hela tiden. Kunna gå hem och ut hur jag vill utan att behöva förklara mig haha.. 

Dagens beroende: Popcorn!! Har verkligen perioder med popcorn, köper det nästan aldrig men när jag väl köper hem ett paket så blir jag besatt. Det är sååå gott med smöriga, varma popcorn med massa salt. Kommer tröttna inom 2 dagar om jag känner mig själv rätt haha.

Dagens längtan: Tills Bianca och hennes kille kommer! Det verkar som att sommarvärmen håller i sig, så härligt. Dom kommer nästa vecka vilket kommer bli sjukt roligt, även NHL matchen vi ska på är nästa vecka. Pepp!<3

Gillar

Kommentarer